Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 31χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πατρών – Πύργου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 31χρονος Γ.Τ. από τον Πύργο, που τραυματίστηκε χθες το πρωί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον κόμβο της Φιλοθέης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» ο νεαρός άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένος, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, και φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι, με την κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα και με τους γιατρούς -για την ώρα, να είναι σταθερή. O νεαρός άνδρας παρασύρθηκε χθες το πρωί -περίπου στις 11:00, με το μηχανάκι που οδηγούσε από διερχόμενο αυτοκίνητο, στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, στο ύψος των φωτεινών σηματοδοτών της Φιλοθέης, με τους αυτόπτες μάρτυρες να λένε πως το Ι.Χ. παραβίασε το «κόκκινο», κάτι που εξετάζεται από την αστυνομία.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο νεαρός άνδρας, χτύπησε αρχικά στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και στη συνέχεια εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά καταλήγοντας στο οδόστρωμα. Ο Γ.Τ. την ώρα που συνέβη το ατύχημα βρισκόταν εν ώρα εργασίας καθώς απασχολείται ως διανομέας σε καφέ του Πύργου.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και παρέλαβε τον 31χρονο και τον μετέφερε στο «Ανδρέας Παπανδρέου» – όπου και νοσηλευόταν μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές σε σταθερή κατάσταση.

Στον τόπο του ατυχήματος έφθασαν και οι άνδρες της Τροχαίας Πύργου για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες που συνέβη το τροχαίο.

Ξύπνησαν μνήμες

Στην οικογένεια του 31χρονου και στους δικούς του ανθρώπους, ξύπνησαν εφιαλτικές μνήμες, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2020, ο αδελφός του Γ.Τ. είχε τραυματιστεί θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα που είχε σημειωθεί στην Πατρών-Πύργου, στο ύψος των Χανακίων.

Τότε, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Α.Τ. συγκρούστηκε με νταλίκα. Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που το αυτοκίνητό του, έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Ο Α.Τ., ήταν μόλις 26 ετών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.