Κηδεία Σπύρου Φωκά: Το ζεϊμπέκικο της συζύγου του ράγισε καρδιές – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σήμερα (14/11) στις 12.00 τελέστηκε η πολιτική κηδεία του Σπύρου Φωκά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 86 ετών.

Ο Σπύρος Φωκάς, αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, όμως τελικά δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας. Δίπλα του μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, η οποία εμφανίστηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών με την κόρη της, Κωνσταντίνα, ντυμένες και οι δυο στα λευκά.

kideia-6_1.jpg

Η σορός του  Σπύρου Φωκά παρέμεινε στην αίθουσα πολιτικής κηδείας του Α’ Νεκτροταφείου από 12.00 μμ έως 14.00 μμ και την ώρα που εξήλθε από αυτή προκειμένου να μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, η Λίλιαν Φωκά προχώρησε σε μια απροσδόκητη κίνηση.

Όπως  φαίνεται στο βίντεο του TLIFE , η Λίλιαν Φωκά, έβγαλε το σακάκι της και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο μπροστά από το φέρετρο του Σπύρου Φωκά.

Το τραγούδι που η Λίλιαν Φωκά επέλεξε να χορέψει είναι το «Παίξε ένα ζεϊμπέκικο να φύγω», τους στίχους τους είχε γράψει ο ίδιος ο ηθοποιός, ενώ τη μουσική ο Παύλος Ρηγάτος.

 

 

kideia-foka.jpg

kideia-spyrou-foka-22_0.jpg

fokas.jpg

845220-1024x683.jpg

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.