Αδαμάντιος Μαντής: Η απόφαση για το τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο πολίστας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από εκείνη τη μέρα που ο χρόνος για αυτή τη μητέρα σταμάτησε για πάντα και ο 57χρονος οδηγός που έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του γιου της ομολόγησε τώρα, πως πήγαινε με υπερβολική ταχύτητα.

Το δικαστήριο επέβαλε στον 57χρονο οδηγό 30 μήνες με αναστολή. Δεν του αφαιρέθηκε καν το δίπλωμα. Σύμφωνα με τη μητέρα του άτυχου πολίστα όταν τον ρώτησε στο δικαστήριο για εκείνη τη μέρα της απάντησε προκλητικά πως έπρεπε απλώς να πάει από άλλο δρόμο.

«Αυτό που θέλω είναι να μη βρεθεί άλλη μάνα στη θέση μου και άλλο παιδί στη θέση του γιου μου. Είνια τραγικό, γιατί χάνοντας το παιδί σου τελειώνει η ζωή σου. Γι’ αυτό ξεκίνησα αυτόν τον αγώνα, για να μην υπάρξουν άλλα παιδιά στη θέση του Αδαμάντιου», είπε η μητέρα του.

Στην κάμερα του MEGA και την Αμαλία Κολονέλου, λίγες μέρες πριν η μητέρα του αδικοχαμένου Αδαμάντιου Μαντή περίμενε την μέρα της δικαίωσης.

«Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που έπεσε πάνω στον Αδαμάντιο, τον έριξε πίσω στα κάγκελα και το παιδί έπαθε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις», είπε η μητέρα του.

Ήταν 3 Νοεμβρίου του 2019. Πέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα. Στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο του mega καταγράφεται η στιγμή που το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο διεθνής πολίστας, βγάζει αλαρμ, μετα από βλάβη, στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Ο Αδαμάντιος βγήκε από το αυτοκίνητο και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο. Το όχημα του 57χρονου πέφτει πάνω στο σταματημένο ΙΧ.

«Ο οδηγός που τον σκότωσε πήγαινε με υπερβολική ταχύτητα και δεν κοιτούσε μπροστά του. Το παιδί ήταν πάνω στο πεζοδρόμιο, έχοντας βγει έξω από ένα σταματημένο χαλασμένο αυτοκίνητο, που είχε αναμένο αλάρμ», είπε η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή.

Η μητέρα του αδικοχαμένου νεαρου πολίστα έχει βάλει σκοπό της ζωής της τη δικαίωση της μνήμης του γιου της αλλά και άλλων παιδιών που χάθηκαν στην άσφαλτο.

«Αυτό που με πίκρανε ήταν ότι δεν του αφαίρεσαν το δίπλωμα», είπε η μητέρα του πολίστα.

megatv.com

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.