Super League: Κλήθηκε σε απολογία ο Ολυμπιακός -Την Πέμπτη η εκδίκαση της διακοπής του ντέρμπι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ερχόμενη Πέμπτη δε θα είναι μόνο ημέρα αγωνιστική για τους 4 ευρωπαίους εκπροσώπους μας σε Europa και Conference League, αλλά και εκείνη της εκδίκασης των όσων έγιναν την Κυριακή στο ντέρμπι αιωνίων, από τον αθλητικό δικαστή.

Το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου τον Ολυμπιακό για το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Το ντέρμπι διεκόπη στο 50ό λεπτό, λόγω αποχώρησης των «Πράσινων» από τον αγωνιστικό χώρο, μετά το περιστατικό με τον Χουάνκαρ.

Το παρασκήνιο γύρω από την κλήση και τα σενάρια για όσα έχουν συμβεί μετά το τέλος του ντέρμπι δίνουν και παίρνουν, με το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού να έχει πλήρη γνώση και να σχεδιάζει ήδη τη γραμμή που θα ακολουθήσει στην εκδίκαση της υπόθεσης. Έχοντας «συμμάχους» την ιατρική γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα, όπως και το φύλλο αγώνα που συμπλήρωσε ο Ιταλός διαιτητής Φάμπιο Μαρέσκα.

Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το μεγάλο ματς της Πέμπτης με τη Γουέστ Χαμ. Οι «Ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν αίτημα στη Λίγκα για αλλαγή ημερομηνίας και ώρας διεξαγωγής του αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, το οποίο έγινε δεκτό. Το ματς τελικά θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 21:30.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Ρεν, στη Λεωφόρο, την Πέμπτη. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χουάνκαρ, σε αντίθεση με τον Γέντβαϊ που επιστρέφει. Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν σήμερα και εξαντλήθηκαν άμεσα.

Η ΑΕΚ θα αναχωρήσει για τη Μασσαλία ενόψει του αγώνα με τη Μαρσέιγ με έναν ακόμη απόντα. Ο Σέρχιο Αραούχο δεν θα ακολουθήσει την αποστολή μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Λιβάι, Γκατσίνοβιτς και Πισάρο έμειναν επίσης εκτός, ωστόσο κανονικά συμπεριλήφθηκαν ο Πόνσε και ο Μουκουντί.

megatv.com

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.