Ουνιόν – Νάπολι 0-1: Με λυτρωτή τον Ρασπαντόρι βλέπει τα νοκ άουτ να πλησιάζουν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Νάπολι πήρε κομβική νίκη με 1-0 στο Βερολίνο κόντρα στην Ουνιόν για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Champions League και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα νοκ άουτ του θεσμού.

Ο αγώνας ήταν αρκετά ισορροπημένος, με τους Γερμανούς να κοιτάζουν στα μάτια τους πρωταθλητές Ιταλίας, παρότι βρίσκονται σε πολύ κακή φόρμα και από οκτώ σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, αυτή ήταν η ομάδα που έστειλε πρώτη την μπάλα στα δίχτυα με τον Ντατρό Φοφανά, όμως το τέρμα δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ.

Οι παίκτες του Ρουντί Γκαρσιά προτίμησαν ένα χαμηλό τέμπο, έχοντας την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά χωρίς να φτάσουν σε επικίνδυνες θετικές.

Οι αντεπιθέσεις των γηπεδούχων δεν είχαν αποτέλεσμα και στο 65′ μία μαγεία του Χβίτσα Κβαρατσχέλια οδήγησε στο γκολ του Τζιάκομο Ρασπαντόρι.

Με ένα γκολ προβάδισμα, οι “παρτενοπέι” είχαν τον τρόπο να σβήσουν το παιχνίδι και έφτασαν στο “τρίποντο” χωρίς να κινδυνεύσουν στη συνέχεια.

ΟΥΝΙΟΝ: Ρένοβ, Ντούκι (79′ Τουσάρ), Κνόχε, Λέιτε, Κεντίρα (70′ Κραλ), Τρίμελ, Χάμπερερ (79′ Φόλαντ), Άαρονσον (70′ Λαϊντουνί), Γκόζενς, Μπέκερ, Φοφανά (70′ Μπέρενς)
ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Νατάν, Ρούι (71′ Ολιβέρα), Καζίστ (46′ Έλμας), Λόμποτκα, Ζιελίνσκι, Πολιτάνο (81′ Λίντστρεμ), Ρασπαντόρι (70′ Σιμεόνε), Κβαρατσχέλια (89′ Έστιγκαρντ)

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο
Μπράγκα – Ρεάλ 1-2 (63′ Τζαλό / 16′ Ροντρίγκο, 61′ Μπέλιγχαμ)
Ουνιόν – Νάπολι 0-1 (65′ Ρασπαντόρι)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.