Μπράγκα – Ρεάλ 1-2: Ροντρίγκο και Μπέλιγχαμ την έστειλαν με το 1,5 πόδι στα νοκ άουτ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ρεάλ πήρε την τρίτη νίκη με ένα γκολ διαφορά σε ισάριθμους αγώνες στον 3ο όμιλο του Champions League και πλέον μπορεί να σκέφτεται από τώρα τα νοκ άουτ. Οι “μερέγκες” επιβληθηκαν με 2-1 της Μπράγκα στην Πορτογαλία με σκόρερ τους Ροντρίγκο και Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Οι Μαδριλένοι παρατάχθηκαν με τον Εντουαρντό Καμαβινγκά, που άφησε πίσω τις ενοχλήσεις του και έδειξε έτοιμος για το επερχόμενο clásico. Σε μία αντεπίθεση στο 16′, ο Ροντρίγκο άνοιξε το σκορ και αυτό το τέρμα αφύπνισε τους γηπεδούχους.

Η Μπράγκα έχασε καλές ευκαιρίες στη συνέχεια, έχοντας περισσότερες τελικές, παρότι η κατοχή ήταν με τη Ρεάλ. Αμφότερες οι ομάδες θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει, αν δεν έβγαιναν τόσες φορές οφσάιντ.

Η σέντρα στο 2ο μέρος βρήκε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να χάνει κι αυτός μια ευκαιρία να χριστεί σκόρερ σε ακόμα ένα παιχνίδι των “μερένγκες”. Ο Καμαβινγκά τον ακολούθησε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το μομέντουμ. Αυτό μεταφράστηκε στο 11ο τέρμα του Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της νέας ομάδας του στο 61ο λεπτό, με το οποιο αύξησε την απόσταση της Ρεάλ.

Η Μπράγκα κατάφερε να μειώσει με υπέροχη συνδυασμό με τη σέντρα και γκολ του Άλβαρο Τζαλο, όμως δεν είχε περισσότερες δυνάμεις για τον αγώνα. Η Ρεάλ ήταν αυτή που έχασε ευκαιρίες για το επόμενο τέρμα του αγώνα και μάλιστα το βρήκε με τον Βινίσιους που είχε βγάλει δύο ασίστ, όμως ήταν οφσάιντ.

Το 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους κι έδωσε στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι απόσταση ασφαλείας έξι βαθμών από την 3η θέση και τους Πορτογάλους, καθώς και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

ΜΠΡΑΓΚΑ: Ματέους, Μέντες (73′ Φονσέκα), Σαατσί, Νιακατέ, Μπόρχα, Καρβάλιο (66′ Καρβάλιο), Αλ Μουσρατί (78′ Μουτίνιο), Τζαλό, Σαλασάρ, Ρ. Όρτα, Μπανζά (67′ Ρουίθ)
ΡΕΑΛ: Κέπα, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ρίντιγκερ, Γκαρθία (75′ Μεντί), Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Μόντριτς, Μπέλιγχαμ (89′ Βάθκεθ), Ροντρίγκο (71′ Τσουαμενί), Βινίσιους

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.