Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατασαράι 2-3: Ο κατήφορος των κόκκινων διαβόλων δεν έχει τελειωμό, πάρτι των Τούρκων στο Όλντ Τράφορντ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η κατρακύλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζεται, καθώς η Γαλατασαράι έζησε μια ονειρική βραδιά στο… θέατρο των ονείρων, καθώς επικράτησε 3-2. Ο Ράσμους Χόιλουντ σκόραρε δις για τους κόκκινους διαβόλους, ωστόσο οι Ζαά, Ακτούρκογλου και Ικάρντι έδωσαν το τρίποντο στους κόκκινους διαβόλους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό. Ο Ράσφορντ έφυγε ωραία στην πλάτη της άμυνας της Γαλατά και έκανε το γύρισμα από τα δεξιά με τον 20χρονο Δανό φορ με ωραία κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Τούρκοι απάντησαν πέντε λεπτά μετά. Ο Ντάβινσον Σάντσες έκανε ένα γέμισμα στην περιοχή που εξελίχθηκε σε πάσα για τον Ζαά. Ο Ντάλοτ δεν μπόρεσε να τον σταμάατήσει και ο Ιβοριανός φορ με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι κόκκινοι διάβολοι βρήκαν δίχτυα ξανά με τον Χόιλουντ στο 59′, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Οκτώ λεπτά μετά όμως ο Δανός σκόραρε ξανά κι αυτό μέτρησε κανονικά. Ο νεαρός φορ πήρε την μπάλα από το κέντρο, έτρεξε μέχρι την περιοχή και με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-1.

Ωστόσο στη συνέχεια η Γαλατά πέτυχε ονειρική ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισε στο 71ο λεπτό με τον Ακτούρκογλου. Σε μια φάση που ξεκίνησε από πλάγιο, ο Γιλμάζ έκανε το γύρισμα στον αφύλακτο Ακτούρκογλου, ο οποίος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 78′ η Γαλατά κέρδισε πέναλτι. Ο Ονάνα έδωσε την μπάλα στον αντίπαλο και ο Μέρτενς ανετράπη από τον Κασεμίρο στην περιοχή, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Ικάρντι ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο έστειλε την μπάλα άουτ.

Τρία λεπτά μετά ωστόσο ήρθε η εξιλέωση για τον Αργεντινό, που έφυγε στην αντεπίθεση και με υπέροχο τσίμπημα της μπάλας εκτέλεσε τον Ονάνα. Οι κόκκινοι διάβολοι πάλεψαν έστω για την ισοφαρίση, όμως δεν πέτυχαν τίποτα και το 2-3 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Νταλότ, Βαράν, Λίντελεφ, Άμραμπατ (89′ Μαρσιάλ), Κασεμίρο, Μάουντ (84′ Άντονι), Φερνάντες, Μεϊμπρί (46′ Έρικσεν), Ράσφορντ (67′ Γκαρνάτσο), Χόιλουντ.

Γαλατασαράι: Μουσλέρα, Μπόι, Σάντσες, Μπαρντακσί, Ανχελίνιο (84′ Εντομπελέ), Τορέιρα (62′ Ολιβέιρα), Αϊχάν (84′ Νέλσον), Ακτούρκογλου, Τετέ (62′ Γιλμάζ), Ζαά (72′ Μέρτενς), Ικάρντι.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατάσαραϊ 2-3 (17′, 67′ Χόιλουντ / 23′, 71′, 81′ Ζαά)
Κοπεγχάγη – Μπάγερν 1-2 (55′ Λεράγκερ – Μουσιάλα 67′, Τελ 83′)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.