Ίντερ – Μπενφίκα 1-0: Ο Μαρτίνες τα έστελνε δοκάρι, ο Τουράμ το έβαλε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ίντερ τα χρειάστηκε όμως κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπενφίκα στο “Τζιουζέπε Μεάτσα” για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League και πήρε τη νίκη με 1-0.

Ο Μαρκούς Τουράμ ήταν ο σκόρερ του “χρυσού” γκολ των Ιταλών, που είχαν τον Λαουτάρο Μαρτίνες σε κακή μέρα, αφού ο Αργεντινός είχε δύο δοκάρια.

Οι Λουζιτανοί μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έχασαν ευκαιρίες και είχαν δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Άνχελ ντι Μαρία.

Οι γηπεδούχοι τους άφησαν χώρους και επιχείρησαν να χτυπήσουν στην κόντρα με τον Ντένζελ Ντάμφρις και τον Τουράμ, όμως δεν τα κατάφεραν στο 1ο μέρος. Αν δεν ήταν ο Γιαν Ζόμερ και η επέμβαση στον Φρέντρικ Άουρσνες, πολλά θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά στο Μιλάνο.

Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι μεταμορφώθηκαν χάρη σε δύο παίκτες. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες προερχόταν από τέσσερα γκολ ως αλλαγή στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Σαλερνιτάνα και είχε τέσσερις καλές ευκαιρίες για γκολ και κόντρα στους Πορτογάλους. Απέτυχε σε δύο τετ α τετ, ενώ είχε και δύο δοκάρια.

Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει σε αυτό το ματς ο Αργεντινός επιθετικός το πέτυχε ο Τουράμ, που σε μία αντεπίθεση πήρε την ασίστ από δεξιά του Ντάμφρις κι έκανε το 1-0 για τους “νερατζούρι”.

Οι παίκτες του Ρόγκερ Σμιτ δεν βρήκαν τρόπο να αντιδράσουν και οι “νερατζούρι” βρέθηκαν κοντά και σε ακόμα ένα γκολ, όμως τελικά παρέμειναν στο 1-0.

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις (73′ Νταρμιάν), Μπαρέλα (90+2′ Κλάασεν), Τσαλχάνογλου (84′ Ασλάνι), Μικίταριαν, Ντιμάρκο (84′ Αουγκούστο), Μαρτίνες, Τουράμ (73′ Σάντσες)
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Τρούμπιν, Μπα (22′ Αραούζο), Οταμέντι, Μοράτο, Μπερνάτ (80′ Καμπράλ), Νέβες, Κεκτσιού (69′ Μούσα), Ντι Μαρία (80′ Γιούρασεκ), Ρ. Σίλβα (69′ Σικίνιο), Άουρσνες, Νέρες

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο
Ζάλτσμπουργκ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2 (7′ Οϊαρθάμπαλ, 27′ Μέντεθ)
Ίντερ – Μπενφίκα 1-0 (62′ Τουράμ)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.