Κοπεγχάγη – Μπάγερν 1-2: Νίκη με αγχωτική ανατροπή και ήρωα τον Τελ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Κοπεγχάγη κοίταξε στα μάτια την Μπάγερν, προηγήθηκε στο σκορ, όμως τελικά οι Βαυαροί είχαν την ποιότητα να γυρίσουν το παιχνίδι στη Δανία και να φτάσουν στη νίκη με 2-1 για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Champions League.

Το γκολ του Λούκας Λεράγκερ πάγωσε τους φιλοξενούμενους, αλλά οι δύο έφηβοί τους, ο Τζαμάλ Μουσιάλα και ο Ματίς Τελ, έφεραν τα πάνω κάτω και αύξησαν την απόστασή τους από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα τέλειο 1ο μέρος σε τακτικό επίπεδο, έκλεισαν όλα τα αστέρια των φιλοξενουμένων και το μόνο που τους έλειπε ήταν το γκολ. Από τις πέντε τελικές της Μπάγερν, μόλις μία ήταν προς την εστία και χωρίς πολλές πιθανότητες να νικήσει τον Κάμιλ Γκράμπαρα.

Με την έναρξη του 2ου μέρους, σε μία φάση διαρκείας στην περιοχή της Μπάγερν, η μπάλα στρώθηκε στον Λούκας Λεράγκερ που με σκαστό βολέ άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ… σοβαρεύτηκε έπειτα από την ισοφάριση κι άρχισε να πιέζει για να μην χαλάσει το σερί 15 αγώνων με νίκη στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα στο 67′ με σουτ από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 και ο Τούχελ έριξε στον αγώνα τους Τελ, Τόμας Μίλερ και Λέον Γκορέτσκα. Οι δύο πρώτοι συνδυάστηκαν στο 83′ και ο Γάλλος με το πέμπτο γκολ του στη σεζόν, κυρίως ως “χρυσή” αλλαγή”, έδωσε τη νίκη στους Βαυαρούς.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γκράμπαρα, Άνκερσεν, Βάβρο, Ντικς (78′ Λουντ), Μέλινγκ, Λεράγκερ, Φαλκ, Γκονσάλβες (85′ Όσκαρσον), Ελγιουνουσί (85′ Λάρσον), Κλάεσον, Ασουρί (65′ Μπαρντγκτζί)
ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Μαζραουί, Ουπαμεκανό, Κιμ, Ντέιβις, Λάιμερ (77′ Μίλερ), Κίμιχ, Σανέ (77′ Τελ), Μουσιάλα (77′ Γκορέτσκα), Κομάν (87′ Τσούπο Μότινγκ), Κέιν

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατάσαραϊ 2-3 (17′, 67′ Χόιλουντ / 23′ Ζαά, 71′ Ακτιούρκογλου, 81′ Ικάρντι)
Κοπεγχάγη – Μπάγερν 1-2 (55′ Λεράγκερ / 67′ Μουσιάλα, 83′ Τελ)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.