“Διαστημικός” Προμηθέας! Κέρδισε με 49 πόντους διαφορά την Οπάβα στην πρεμιέρα του BCL

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι Πατρινοί επέστρεψαν μετά από πέντε χρόνια στο BCL και το έκαναν με… κρότο, αφού διέσυραν την Οπάβα με σκορ , ξεκινώντας με εντυπωσιακό ροζ φύλλο την πορεία τους στην ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου πήρε μπρος από νωρίς μη μπορώντας να… αστοχήσει από μακριά, με το 32-15 του πρώτου δεκαλέπτου να μιλάει από μόνο του. Η κατάσταση μόνο επιδεινώθηκε για τους Τσέχους στο δεύτερο δεκάλεπτο, αφού ο Προμηθέας δεν έδειχνε καμία διάθεση να κόψει ταχύτητα και ολοκλήρωσε το ημίχρονο με 65 πόντους και 10 τρίποντα! Από εκεί και πέρα, το ματς ήταν διαδικαστικό, με τους Πατρινούς να κάνουν το 3/3 στις επίσημες υποχρεώσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Τα στατιστικά δείχνουν ξεκάθαρα τη «μαγική» βραδιά που έζησε ο Προμηθέας. Οι Πατρινοί μέτρησαν 19/25 δίποντα και 16/37 δίποντα, μοιράζοντας 26 ασίστ και κερδίζοντας 39 βολές έναντι μόλις 14 των φιλοξενούμενων!

Για τους πληθωρικούς νικητές, που είχαν 7 διψήφιους, ξεχώρισαν ο Κρις Κόφεϊ (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ), ο Άντονι Κάγουαν (15 πόντοι, 6 ασίστ), ο Αρτούρς Κούρουκς (14 πόντοι) και ο Χάντερ Χέιλ (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ).

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.