Ντόρα Κουτροκόη: «Στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης μου έμαθα ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, «Όλα για τη ζωή μας VITA», που είχε ως θέμα τις χειρουργικές επεμβάσεις, ήταν η Ντόρα Κουτροκόη.

Η δημοσιογράφος μίλησε για την περίοδο που ενώ βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έμαθε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο.

«Όταν μαθαίνεις ότι έχεις έναν όγκο στον εγκέφαλό σου και το διαπιστώνεις επειδή οι παρενέργειες είναι πολλές, ξέρεις ότι ούτως ή άλλως για να το ξεπεράσεις πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις επέμβαση. Εκεί το παίρνεις απόφαση. Τα συμπτώματά μου ήταν πάρα πολλά και έκανα εξετάσεις για αυτόν τον λόγο και το διαπίστωσα όταν ήμουν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης. Οι δυσκολίες ήταν πολλές», ανέφερε στην αρχή η δημοσιογράφος. Ακόμα, είπε ότι: «Είχα επιληπτικές κρίσεις, δυσκολία στον λόγο, δυσκολία στη μνήμη. Απαγορεύεται να κάνεις αυτό το χειρουργείο στην εγκυμοσύνη. Εκεί πρέπει να πάρεις αποφάσεις δυσάρεστες, γιατί ίσως πρέπει να σκεφτείς ακόμα και να διακόψεις την εγκυμοσύνη, τα σταθμίζεις και λες ή θα προχωρήσω με τους όποιους κινδύνους αλλά θα προσέχω… Το 2014 έγινε αυτό».

«Όταν μου είπαν το χειρουργείο στο οποίο πρέπει να υποβληθώ δεν είχα απόλυτη συναίσθηση των κινδύνων που μπορεί να έχει ένα τέτοιο χειρουργείο. Γέννησα και έκανα το χειρουργείο, κράτησε 6-7 ώρες. Ο φόβος δεν ήταν η αναισθησία, αλλά τι θα μου αφήσει μετά», εξήγησε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.