Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-1: Διπλό εξάδας με λυτρωτή τον Τσιλούλη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Λαμία πήρε μια ακόμα νίκη στη Stoiximan Super League, καθώς πέρασε από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης 1-0. Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου πέτυχε ο Σωτήρης Τσιλούλης στο 87′ μετά από ωραίο συνδυασμό των Τόσιτς – Τζαγκόεφ και γύρισμα του Σέρβου.

Ο Αστέρας είχε σε γενικές γραμμές την κατοχή της μπάλας, όμως δεν ήταν πιο απειλητικός από τη Λαμία. Οι Φθιώτες βρήκαν το χρυσό γκολ με τον Τσιλούλη και πανηγύρισαν την τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Οι Αρκάδες πίεσαν ασφυχτικά στο φινάλε για να ισοφαρίσουν, στην περιοχή της Λαμίας “εγκαταστάθηκε” και ο Νίκος Παπαδόπουλος, όμως το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Απόλυτη ισορροπία στο πρώτο μέρος
Το πρώτο μέρος είχε λίγα αξιοσημείωτα πράγματα. Ο Αστέρας είχε κατά κύριο λόγο την κατοχή της μπάλας, όμως δεν ήταν πιο απειλητικός από τους Φθιώτες.

Η πρώτη τελική ήταν στο 5′ με ωραία ενέργεια του Μπαρτόλο και σουτ από δύσκολη γωνία, αλλά ο Κοσέλεφ τον σταμάτησε. Η πρώτη ευκαιρία της Λαμίας ήταν στο 17′ με την παράλληλη ενέργεια του Καρλίτος και το σουτ, το οποίο σταμάτησε ο Παπαδόπουλος δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Ο Αστέρας είχε δύο ευκαιίες με τον Καλτσά στο 23′ και το 33′, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει με τον Μολδαβό κίπερ της Λαμίας να επεμβαίνει στη δεύτερη.

Ο Τσιλούλης χάρισε τεράστιο διπλό στη Λαμία
Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες ρίσκαραν περισσότερο, θέλοντας να πετύχουν γκολ για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Οι Αρκάδες απείλησαν και πάλι πρώτοι, αλλά πρώτα ο Μιριτέλο από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοσέλεφ, ενώ ο Σουρλής από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ.

Η Λαμία απείλησε με στατική φάση. Ο Αμαράλ εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και ο Σίντκλεϊ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ η εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος στο 65′ είχε απάντηση από τον Παπαδόπουλο.

Ο Μιριτέλο απείλησε ξανά με κεφαλιά στο 67ο λεπτό, αλλά αυτή πέρασε άουτ, χωρίς να ανησυχήσει στον Κοσέλεφ. Η Λαμία βρήκε αυτό που έψαχνε με τον Τσιλούλη στο φινάλε και πέτυχε τεράστιο διπλό. Ο Αστέρας πάλεψε μέχρι το φινάλε για το γκολ της ισοφάρισης, δίχως όμως αποτέλεσμα με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρθία (46′ Καρμόνα), Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς (46′ Σουρλής, 86′ λ. τρ. Αλάγκμπε), Μουνάφο, Κρέσπι (68′ Μάντζης), Μπαρτόλο, Καλτσάς, (86′ Ζούγλης), Μιριτέλο.

Λαμία: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ (59′ Τσιλούλης), Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Τζανδάρης, Νούνιες (87′ Τζαγκόεφ), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (72′ Ακούνια), Καρλίτος (72′ Τόσιτς), Αμαράλ.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.