Αντσελότι: “Αν πω ό,τι σκέφτομαι, θα τιμωρηθώ για πολλά παιχνίδια”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σεβίλλη και Ρεάλ δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη έπειτα από ένα σπουδαίο παιχνίδι στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν”, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 για την 10η αγωνιστική της La Liga, σ’ ένα ματς με πολλές ευκαιρίες, ένταση και θέαμα.

Ο Κάρλο Αντσελότι καθώς ρωτήθηκε για τις διαιτητικές αποφάσεις υποστήριξε πως ο ρέφερι Ρικάρντο ντε Μπούργκος Μπενγκοετσέα “τα έκανε όλα καλά, έκανε ένα καλό παιχνίδι” και ότι “ήταν όλα σωστά. Σταμάτησε την αντεπίθεση για την υγεία ενός παίκτη”.

Στη συνέχεια μιλώντας στο κανάλι της Ρεάλ πως ειρωνευόταν, εξηγώντας και τον λόγο που το έκανε: “Η ειρωνεία είναι μονόδρομος, γιατί αν πω αυτό που σκέφτομαι, θα τιμωρηθώ για πολλά παιχνίδια. Οπότε για να το αποφύγω χρησιμοποιώ την ειρωνεία.

Ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και η Σεβίλλη ανέβασε την ένταση και ήταν λίγο καλύτερη. Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες.

Για μένα σήμερα ο Ροντρίγκο ήταν ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος. Είχε καθαρές ευκαιρίες, είχε περισσότερα σουτ από τους άλλους, δοκίμασε τα πάντα. Δεν σκόραρε, εντάξει, αλλά το σημαντικό είναι ότι συνεχίζει να παίζει καλά”, είπε ο Ιταλός τεχνικός.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.