Δ. Κανελλόπουλος από Φαρραί – Ίσωμα: «Τώρα, όλοι μαζί, για τον τόπο μας…»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τη δέσμευσή του ότι, ως νέος δήμαρχος στον Ερύμανθο, θα εργαστεί και θα αντιμετωπίσει ισάξια και ισότιμα τις ανάγκες του κάθε συμπολίτη, μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητα και μικροπρέπειες – που δεν αρμόζουν σε μια Δημοτική αρχή με σύγχρονο σχέδιο και αντιλήψεις- επαναλαμβάνει αυτές τις μέρες κατά τις περιοδείες του ο επικεφαλής της Νέας Συμπόρευσης για τον Ερύμανθο, Διαμαντής Κανελλόπουλους.

Μιλώντας την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 σε Φαρραί και Ίσωμα, σε μια ακόμη μεγάλη περιοδεία όπου το παρόν τους, δυναμικά, έδωσαν φίλοι, μέλη και υποστηρικτές του αγώνα μας, ο υποψήφιος δήμαρχος Ερυμάνθου δήλωσε για μια ακόμη φορά ότι οι προσωπικές του αξίες, και διακηρυγμένες αξίες του συνδυασμού, είναι η ανάπτυξη του δήμου, μέσα από την ευημερία των πολιτών.

«Είναι ώρα ευθύνης. Δεν υπάρχει χώρος για μεμψιμοιρίες, η νίκη που είναι προ των θυρών, θα είναι κοινή όπως και την αποτυχία, του καθενός από εμάς, την επωμιζόμαστε όλοι! Η μετάθεση ευθυνών είναι ‘άθλημα’ στο οποίο εξασκείται τα τελευταία 24ωρα, η απερχόμενη Δημοτική αρχή του κ. Μπαρή. Παλινδρομώντας
μεταξύ ενός απολογισμού που επιρρίπτει ευθύνες δεξιά και αριστερά για ότι στραβό ενώ κρατά για τον εαυτό του -και στενούς συνεργάτες- όλα τα ‘καλά’!’

Το δικό μας ‘γήπεδο’ είναι και παραμείνει καθαρό, είναι ο χώρος όπου θα ανθίσει η ελπίδα και η φιλοδοξία του καθενός να κάνει κάτι καλό, με βάση συλλογικούς στόχους που αναλάβαμε και υπηρετούμε. Τώρα είμαστε όλοι μαζί, για τον τόπο μας…» τονίζει ο επικεφαλής μας, απευθυνόμενος προς όλα τα μέλη μας που δίνουν το παρόν τους στις περιοδείες.

Από το Φαρραί και Ίσωμα ο Διαμαντής Κανελλόπουλος απεύθυνε «Ανοικτό Προσκλητήριο Τιμής & Ενότητας» για τις δύο μεγάλες συγκεντρώσεις σε Σταυροδρόμι (αύριο) και Χαλανδρίτσα (σήμερα) με τις οποίες και κλείνει μια κοπιαστική αλλά, παράλληλα δημιουργική, περίοδος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.