Στις επάλξεις…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ιδιαιτέρως δραστήρια συμπολίτισσα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Πέτρου Ψωμά σπιράλ, Μαριάννα Κεφάλα, εξήγησε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο fb, γιατί έκανε ένα μικρό διάλειμμα από την προεκλογική εκστρατεία τις τελευταίες ημέρες;

Ο καιρός κυλάει γρήγορα και φθάνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών. Πολλοί μου στείλατε μηνύματα με την απορία γιατί δεν έχω αναρτήσεις και παρουσία με την παράταξη σπιράλ. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας, ένα μηδαμινό πρόβλημα υγείας με ταλαιπώρησε λιγάκι και χρειάστηκα ξεκούραση. Σας ευχαριστώ πολύ.!

Συνεχίζω την δραστηριότητά μου ως υποψηφία δίπλα στον Πέτρο Ψωμά με περισσότερο πάθος . Η ομάδα του σπιράλ είναι περισσότερο δυνατή! Το εκλογικό μας κέντρο Μαιζώνος και Πατρέως δέχεται επισκέψεις πολιτών με ανησυχίες για την Πάτρα και κερδίζουμε την εμπιστοσύνη τους, αυτό μας δίνει περισσότερο δύναμη! Η αναγνώριση των αγώνων μας από τον κόσμο και ότι έχουμε καταφέρει σαν ανεξάρτητη ομάδα μας δίνει δύναμη!
Θα ήθελα να είμαστε η επιλογή σου στις 8 Οκτωβρίου. Προσωπικά για εμένα θα πω ότι το ταξίδι είναι όμορφο και δεν θα σταματήσει στις κάλπες. Η ενασχόληση με τα κοινά είναι ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι.
Ευχαριστώ πολύ
www.spiralpatras.gr συνεχίζει να ανοίγεται πιο δυναμικά στην τελική ευθεία των εκλογών
Για πάμε για μια καλύτερη και ομορφότερη Πάτρα!
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.