Τσάβι: “Η Σίτι δεν έχει καμία σχέση με την Μπαρτσελόνα και ο Γκουαρδιόλα το ξέρει”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Τσάβι τόνισε ότι στην Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει υπομονή. με τον προπονητή να βρίσκεται σε δυσμενή θέση κάθε φορά που μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι τα αναμενόμενα.

Μάλιστα, σύγκρινε την κατάσταση με εκείνη της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ αναφερόμενος στη βραβεία της FIFA, The Best, που είναι υποψήφιος για καλύτερος προπονητής για το 2023, τόνισε ότι δεν είναι σημαντικά για εκείνον.

“Μετά από όλα τα κάστανα που μου έδωσαν (να βγάλω από τη φωτιά), είμαι στο The Best. Είναι αστείο. Μετά από όλα όσα υπέφερα. Δεν του δίνω σημασία, είναι δουλειά όλης της ομάδας. Γίνεται λόγος για τον προπονητή, αλλά πίσω από εκείνον υπάρχει επιτελείο, διοικητικό συμβούλιο, ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό είμαστε στα ατομικά βραβεία. Δεν του δίνω σημασία, γελάω μερικές φορές.

Στην Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει υπομονή. Η Σίτι δεν έχει καμία σχέση με την Μπαρτσελόνα. Ο Πεπ το ξέρει. Το επίπεδο πίεσης είναι διαφορετικό. Αυτό είναι ένα υπερωκεάνιο. Έχουν παίξει όλων των ειδών τα παιχνίδια, καλά, κακά κλπ. Θυμάμαι το ματς κόντρα στην Μπάγερν, που κάναμε ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά χάσαμε. Μου είπατε ότι έπρεπε να το κερδίσουμε. Η νίκη είναι συνέπεια του να παίζεις καλά. Πρέπει να έχεις υπομονή με τη διαδικασία και τους παίκτες.

Πέρυσι αποδείχθηκε ότι είχαμε ένα πλάνο. Πρέπει να το αποδείξουμε από αύριο. Τον Ιούνιο θα δούμε αν φέτος έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι. Το να το λες τώρα είναι ανόητο”, είπε ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.