Γιόβετιτς: «Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Στέβαν Γιόβετιτς στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρολεύκων», τονίζοντας ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαυροβούνιου επιθετικού:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, έχω ακούσει τόσα πολλά σπουδαία πράγματα για τον Ολυμπιακό και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήρθα. Είναι η πρώτη μου ημέρα εδώ, θα χρειαστώ λοιπόν χρόνο για να τα δω όλα. Έχω μιλήσει με πολλούς παίκτες που έχουν παίξει εδώ και κάποιοι από αυτούς παίζουν ακόμη και τώρα.

Είδα τις εγκαταστάσεις και το γήπεδο που είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Και μου άρεσε πολύ γιατί αυτό δείχνει πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Πέρυσι ήρθα για πρώτη φορά στην Αθήνα με έναν φίλο μου και μιλούσαμε για την περίπτωση του Ολυμπιακού και μετά ήρθε.

Μου αρέσει η Ελλάδα, μου αρέσει η Αθήνα, είναι μια καταπληκτική πόλη για να ζει κανείς, για την οικογένειά μου. Είμαι λοιπόν πολύ ενθουσιασμένος. Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις, είναι εύκολο να μιλάς. Θα το δείξω στο γήπεδο.

Είδα τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα, ήταν πάρα πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος για αυτό. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα».

https://www.zougla.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.