Εθνική: Τα «κλειδιά» στον Σπανούλη!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Εθνική ομάδα είναι θέμα χρόνου να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, αφού η ΕΟΚ έχει αποφασίσει ότι δεν θα συνεχίσει με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της και απομένει μόνο το τυπικό κομμάτι της αποδέσμευσης για τον Έλληνα τεχνικό.

Ο διάδοχος

Η ομοσπονδία έχει «δουλέψει», μάλιστα, αρκετά και το θέμα του αντικαταστάτη του Ιτούδη στον «γαλανόλευκο» πάγκο, ενόψει του Προ-ολυμπιακού τουρνουά και φυσικά των Ολυμπιακών Αγώνων το επόμενο καλοκαίρι.

Ο «εκλεκτός» λοιπόν δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την ΕΟΚ και κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα. Ο θρύλος του Ολυμπιακού και του ελληνικού μπάσκετ παίζει μόνος του για τη θέση και όλα δείχνουν ότι θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την Εθνική του χρόνου στην προσπάθεια για πρόκριση στο Παρίσι.

Στόχος η επανένωση την Εθνικής ομάδας

Ο βασικός λόγος που η ΕΟΚ τον επέλεξε είναι πως μοιάζει ιδανικός για να επανενώσει την «επίσημη αγαπημένη» και όλοι θα τεθούν ξανά στη διάθεση της Εθνικής, με μεγάλο στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά του Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σπανούλης θα είναι κομβικός και για το αν θα κατέβει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον οποίο έχουν μια εξαιρετική σχέση και αμοιβαίο σεβασμό, ενώ το ίδιο ισχύει και με όλες τις «παλιοσειρές» (Παπανικολάου, Σλούκα, Καλάθη).

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.