Εκτός τελικού στο Τόκιο από τη σαρωτική Πεγκούλα η Σάκκαρη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Τζέσικα Πεγκούλα νίκησε τη Μαρία Σάκκαρη με 2-0 σετ (6-2, 6-3) και πήρε αυτή το εισιτήριο για τον τελικό του Pan Pacific Open, καθώς κυριάρχησε στο court στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς και πήρε εύκολα τη νίκη.

ΗΑμερικανίδα τενίστρια θα αναμετρηθεί στον τελικό του Τόκιο με τη Ρωσίδα Βερόνικα Κουντερμέτοβα, η οποία στον πρώτο ημιτελικό επικράτησε της Παβλιουτσένκοβα μετά από μια μονομαχία που διήρκησε πάνω από τρεις ώρες.

Το ματς

Η Τζέσικα Πεγκούλα μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ κόντρα στη Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα έκανε hold στο πρώτο της σερβίς, όμως η Αμερικανίδα κατέκτησε πέντε διαδοχικά games και πήρε ευρύ προβάδισμα για την κατάκτηση του σετ.

Η Σάκκαρη, που είχε οκτώ break points, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε κανένα, κράτησε το σερβίς της στο έβδομο game και πάλεψε για το break στο όγδοο, όμως η Πεγκούλα επικράτησε με 6-2.

Στο δεύτερο σετ δεν άλλαξαν πολλά πράγματα με εξαίρεση το δυναμικό ξεκίνημα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, η οποία κράτησε το σερβίς της και έκανε break με το καλημέρα (2-0). Η Πεγκούλα, όμως, απάντησε άμεσα με δύο breaks και έκανε το 4-2.

Η Αμερικανίδα έκανε ένα ακόμα break στο τελευταίο game και μάλιστα δίχως να δεχθεί πόντο, κλείνοντας εντυπωσιακά την αναμέτρηση.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.