Πάτρα: Αυτοί είναι οι νεκροί του τροχαίου – Νεκρός παππούς, το 3χρονο εγγόνι του και η 53χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος στο τροχαίο της Πατρών Αθηνών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νεότερα:

Τρεις νεκροί είναι ο απολογισμός του τραγικού τροχαίου που σημειώθηκε λίγο  πριν από  τις 11 το βράδυ στην Πάτρα, στη Νέα Εθνική Οδό στο ύψος της Πυροσβεστικής.

Πρόκειται για  τον Δημήτριο Σκαρλάτο του Ευαγγέλου 66 ετών από την Παραλία Πατρών, τον 3χρονο εγγονό του  Δημήτρη Σκαρλάτο  του Ευαγγέλου και την 53χρονη Μαρία Αλεξανδράτου του Μενελάου, κάτοικο εν ζωή Ρίου.

Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Κυριακής.

Νεότερη ενημέρωση:

Τρεις νεκροί είναι ο απολογισμός του τραγικού τροχαίου που σημειώθηκε λίγο  πριν από  τις 11 το βράδυ στην Πάτρα, στη Νέα Εθνική Οδό στο ύψος της Πυροσβεστικής

Στα τραύματά της υπέκυψε και η γυναίκα του δεύτερου αυτοκινήτου.

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών στα τραύματά τους υπέκυψαν το τρίχρονο σγοράκι, ο παππούς του και σήμερα η 53χρονη  οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται  η σύζυγος του νεκρού άνδρα και γιαγιά του παιδιού.

Πρώτη ενημέρωση: Σοκαριστικό ήταν το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην εθνική Πατρών Αθηνών μετά την Κανελλοπούλου, στο ύψος της Πυροσβεστικής.

Ο οδηγός του ενός ΙΧ υπέκυψε στα τραύματά του και το μόλις 3 ετών εγγονάκι του που επέβαινε στο όχημα. Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών (του έκαναν ΚΑΡΠΑ επι ώρα) να τον κρατήσουν στην ζωή δεν τα κατάφερε.

Το δυστύχημα συνέβη όταν ο  οδηγός πολυτελούς οχήματος, ενώ εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα έχασε τον έλεγχο, “καβάλησε” το διαχωριστικό, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με γυναίκα οδηγό η οποία μόλις ξεκινούσε!

Στο αυτοκίνητο που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα επέβαινε και η σύζυγος του νεκρού άνδρα κι ένα παιδί. Επρόκειτο για τον παππού και την γιαγιά του παιδιού και οι γονείς του ακολουθούσαν…  με άλλο όχημα…

 Δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.