Επίσκεψη Πέτρου Ψωμά στην Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο επικεφαλής του σπιράλ και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς επισκέφθηκε την Τετάρτη 6/9/2023 τα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, συνοδευόμενος από πολυπληθή ομάδα της δημοτικής παράταξης.

Κατά τη συνάντηση ο Πέτρος Ψωμάς και τα μέλη της παράταξης, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, που τον συνόδευαν, ενημερώθηκαν πλήρως και διεξοδικά για όλες τις αρμοδιότητες και τις δραστηριότητες της συγκεκριμένης Υπηρεσίας από τους καθ’ ύλην αρμόδιους  κ. Χρήστο Παπασημακόπουλο, γενικό διευθυντή της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΔΕ, κ. Θεόδωρο Λάμπο, διευθυντή Δημόσιας Υγείας ΠΔΕ, την κυρία Έλλη Μπέτση, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας ΠΔΕ, και τους προϊσταμένους των Τμημάτων Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου Π.Ε Αχαΐας κ. Αργύρη Αγγελόπουλο, Δημόσιας Υγιεινής κ. Δημήτρη Δανίκα, Τμήματος Φαρμάκων και Φαρμακείων – Υπηρεσιών Υγείας Π.Ε Αχαΐας κυρία Κατερίνα Μπρίνια, ιατρό- αλλεργιολόγο, και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Π.Ε Αχαΐας) κ. Σπύρο Πανταζή.

Ακολούθησε μια περιοδεία της αντιπροσωπείας του σπιράλ στο κτίριο που στεγάζει την υπηρεσία, συζήτηση με το προσωπικό και ενημέρωση σχετικά με την υποψηφιότητα του σπιράλ στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.