Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης με σύριγγα σε κοπέλα στην Καισαριανή -Τι ήταν το υγρό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση σε βάρος νεαρής κοπέλας από άγνωστο άνδρα ο οποίος της κάρφωσε στο πόδι μια σύριγγα το βράδυ της Τρίτης 29 Αυγούστου στην Καισαριανή.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται υλικό από τις κάμερες ασφαλείας όπου φαίνεται καρέ καρέ η δράση του μαυροφορεμένου άνδρα που επιτέθηκε έχοντας ακάλυπτο το πρόσωπό του.

O άνδρας μετά την επίθεση με τη σύριγγα στην 26χρονη κοπέλα που περπατούσε αμέριμνη στο δρόμο, πλάι σε άλλο κόσμο, εξαφανίστηκε ενώ η αστυνομία εξετάζει το υλικό από κάμερες στην περιοχή για να τον εντοπίσει.

Σύμφωνα με την κοπέλα ο άγνωστος άνδρας την ακολούθησε και τις κάρφωσε τη σύριγγα πάνω από τα ρούχα που φορούσε. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να εξετάζουν το περιεχόμενο της σύριγγας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η σύριγγα περιείχε γενετικό υλικό, πιθανότατα του δράστη της επίθεσης. Το πρόσωπό του καταγράφηκε από κάμερες παρακείμενου καταστήματος και ήδη η αστυνομία τον αναζητά για να τον συλλάβει για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δείτε εδώ το βίντεο

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.