Συλλήψεις μελών του πληρώματος για τον θάνατο του 36χρονου σε πλοίο στον Πειραιά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνελήφθησαν, με εντολή εισαγγελέα, ο καπετάνιος και τρία μέλη πληρώματος για τον τραγικό θάνατο ενός 36χρονου στο Πειραιά, ο οποίος προσπαθώντας να ανέβει σε επιβατικό πλοίο κατά τη διάρκεια του απόπλου από το λιμάνι, μέλη του πληρώματος φαίνεται να τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη με αποτέλεσμα να πέσει στην θάλασσα.

«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών» .

Αυτό τονίζει με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μετά το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα στο λιμάνι του Πειραιά όπου σύμφωνα με το λιμενικό σώμα ένας 36χρονος κατά τον απόπλου του Blue Horizon για το Ηράκλειο ανασύρεται νεκρός από τη θάλασσα.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Attica Group, μέσα από την οποία αναφέρει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος.

«Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.