Πειραιάς: Στην Εισαγγελία σήμερα ο 68χρονος που σκότωσε τον 39χρονο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το υπαίθριο πάρκινγκ που δούλευε το θύμα, στην οδό Πραξιτέλους, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι δύο άντρες σχετικά με την λειτουργία του πάρκινγκ.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 68χρονος που πυροβόλησε με την κυνηγετική του καραμπίνα και σκότωσε τον 39χρονο στον Πειραιά.

Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές το θύμα με το δίκαννο που είχε στο σπίτι  του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Σοκ προκαλεί το βίντεο της εν ψυχρώ δολοφονίας. Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το υπαίθριο πάρκινγκ που δούλευε το θύμα, στην οδό Πραξιτέλους, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι δύο άντρες σχετικά με την λειτουργία του πάρκινγκ. Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο και στην πλάτη.

Ο 68χρονος, μετά από την δολοφονία πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου και συνελήφθη λίγη ώρα μετά.

Το θύμα μετακομίσθηκε με βαριά τραύματα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Στα πλάνα που ακολουθούν, αποτυπώνεται καρέ – καρέ η στιγμή που ο ηλικιωμένος σηκώνει την καραμπίνα, σημαδεύει, πυροβολεί και σκοτώνει τον άτυχο άνδρα.

Τα πλάνα που καταγράφονται στο βίντεο ντοκουμέντο  φαίνεται ο 39χρονος να βρίσκεται στην οδό Πραξιτέλους 147, έξω ακριβώς από το πάρκινγκ που εργαζόταν.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.