«Ένας παλαβός ήταν» είπε ο ύπαρχος για τον 36χρονο Αντώνη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ηχητικό ντοκουμέντο από τον διάλογο μεταξύ του πλοιάρχου, του υπάρχου και του πληρώματος του Blue Horizon μετά τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη φέρνει στο φως το Live News.

Οι διάλογοι αμέσως μετά τη μοιραία πτώση του 36χρονου Αντώνη στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά, ανάμεσα στον πλοίαρχο, τον ύπαρχο και το πλήρωμα του Blue Horizon είναι σοκαριστικοί.

Πλοίαρχος: Ρε τον μ…ρε. Τώρα οικονομίσαμε. Δεν τον έσπρωξε το πλήρωμα. Πήγε να τον βγάλει το πλήρωμα. Πάρε μία τον… θέλει λεπτομέρειες για το τι έγινε… μη πει πολλά.
Ύπαρχος: Αυτός είχε ξεκινήσει το βαπόρι και πήγαινε μπροστά και πήγε να ανέβει πάνω στον καταπέλτη…δίπλα, δίπλα. Στον καταπέλτη ήταν. Ένας παλαβός ήταν. Εκείνη την ώρα που έδεσαν εγώ τον κάβο ήταν δίπλα μου. Του λέω: ‘’Ταξιδεύεις;’’ ΄΄όχι μου λέει και μετά ανέβηκε, μπαίνει μέσα.
Πλοίαρχος: Αμέσως ενημέρωσα το traffic και το λιμενικό. Έκοψα και την κίνηση, έκανα κράτη για να μειώσω τα απόνερα. Μετά δεν ξέρω τι έγινε από εκεί. Εγώ τον είδα ναι. Μάλιστα τον είδε και το Έλυρος, φώναξε ο καπετάνιος από το Έλυρος…κολυμπούσε.

Ύπαρχος: Του λέω βγες έξω…βγες έξω.

Πλοίαρχος: Ο αξιωματικός που τον είδε κολυμπούσε.
Ύπαρχος: Πάει να βγει έξω… βγαίνει έξω, ξανά μπαίνει μέσα και έπεσε στην θάλασσα.
Πλήρωμα: Αυτός ήταν απέξω.
Ύπαρχος: Ναι, είχαμε κλείσει καταπέλτη, των οχημάτων, ναι. Αυτός ήταν στη πίντα, καθότανε και μετά πήρε δρόμο να μπει μέσα. Τελευταίος, τελευταίος. Είχαμε ξεκινήσει, προχωρούσε το βαπόρι μπροστά. Είχαμε αμολήσει, ναι.
Πλοίαρχος: Ξαφνικά είδα από την κάμερα έναν επιβάτη, ο οποίος προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρησε. Πώς έγινε αυτό ρε…;
Ύπαρχος: Τίποτα, δεν με βλέπω καλά.

megatv.com

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.