Μακελειό στην Αρτεμίδα: Milliyet – «Συνεργάτες του μαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν οι 6 νεκροί»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρς Μπογιούν» χαρακτηρίζει η τουρκική εφημερίδα Milliyet τα 6 θύματα του μακελειού στη Λούτσα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ενώ η έρευνα συνεχίζεται και εικάζεται ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, οι ταυτότητες των 6 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους αποκαλύφθηκαν».

«Αποκαλύφθηκε ότι εκείνοι που σκοτώθηκαν ανήκαν σε εγκληματικό δίκτυο που είναι γνωστό και στην τουρκική αστυνομία, ενώ υπήρξαν στόχος ερευνών στο παρελθόν. Οι νεκροί ήταν στενοί συνεργάτες του εγκληματικού δικτύου του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος εμπλέκεται με μια σειρά ένοπλων επιθέσεων στην Τουρκία ενώ ζει ως φυγάς στην Ιταλία».

Ο Ντορούκ Β (Doruk B) – και άλλα ονόματα μεταξύ των νεκρών ήταν στενοί συνεργάτες του αρχηγού συμμορίας Bar?s Boyun, διέφυγε μετά από καταδίωξη της αστυνομίας με τον Ογουζχάν Η (Oguzhan H) πριν από λίγους μήνες από την Κωνσταντινούπολη και εξαφανίστηκε. Ενώ ο Oguzhan H κατευθυνόταν παράνομα για τη Γεωργία με ένα φορτηγό, συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές στα σύνορα, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο Doruk B. διέφυγε οδικώς στην Ελλάδα.

Υπήρξαν επιθέσεις στο εξωτερικό στο παρελθόν εναντίον του αρχηγού της συμμορίας, Bar?s Boyun, ο οποίος ζει στην Ιταλία ως δραπέτης και είναι γνωστός για τη σύσταση συμμορίας μοτοσυκλετών που ίδρυσε στην Κωνσταντινούπολη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.