Σπύρος Δημητρίου: «Τρέφω πάντα αισθήματα θαυμασμού και αγάπης για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη» (video)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Σπύρος Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Fay’s Time”. Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για την πρώην σύζυγό του Ελεωνόρα Ζουγανέλη, για την οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

“Δεν έχω νιώσει ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Εκείνη την περίοδο ωστόσο το θεώρησα λογικό, γιατί είχα παντρευτεί μια σούπερ σταρ . Και είναι ακόμη σούπερ σταρ η Ελεωνόρα και πάει περίφημα. Τρέφω πάντα αισθήματα θαυμασμού και αγάπης για το πρόσωπό της”, τόνισε ο Σπύρος Δημητρίου και πρόσθεσε:

“Αυτή τη στιγμή είμαι single και είμαι καλά. Δεν νομίζω ότι μετά από μια σχέση δυνατή και μεγάλη, όλοι οι άνθρωποι μπορούν να είναι συναισθηματικά διαθέσιμοι. Χρειάζεσαι πάντα κάποιον καιρό για να καθαρίσεις.

Κάποιοι κάνουν σχέσεις μπορεί για άλλους λόγους, είναι και οι ανασφάλειες είναι πολλά. Αν αισθάνομαι την ανάγκη συντρόφου για συμπλήρωση, ιδιαίτερα όχι, για συμπόρευση όμως ναι”.

Ο Σπύρος Δημητρίου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον Οκτώβριο του 2020, με ελάχιστους καλεσμένους και με αγαπημένους φίλους και συγγενείς και χώρισαν έπειτα από 2,5 χρόνια γάμου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.