Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Κύριε Κασσελάκη, δεν είσαι ούτε ο πρώτος γκέι, ούτε τόσο σημαντικός»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά πυκνά σχολιάζει την επικαιρότητα. Αυτή τη φορά θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για τις επερχόμενες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ μιας και ο Στέφανος Κασσελάκης μοιάζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media. Αφορμή για το μήνυμα που έγραψε ο δημοσιογράφος στάθηκε το αίτημα που έκανε ο εφοπλιστής και υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ για αστυνομική φύλαξη μιας και δέχεται ομοφοβικά μηνύματα και απειλές για τη ζωή του.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός δημοσιογράφος προχώρησε στη δημοσίευση μιας σχετικής ιστορίας. Σε αυτήν, λοιπόν, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επέλεξε να τονίσει προς τους διαδικτυακούς του φίλους τα εξής.

«Κύριε Κασσελάκη δεν είσαι ούτε ο πρώτος γκέι, ούτε τόσο σημαντικός. Είσαι ένας απλός υποψήφιος κόμματος και κάπως γραφικός πλέον. Αν φοβάσαι κάτι, μίσθωσε ασφάλεια και μη ζαλίζεις άλλο το κοινό αίσθημα. Καλή επιτυχία και κόψε τη θυματοποίηση. Κούρασε ήδη» σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

https://www.zougla.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.