Τα δοκάρια «έσπασαν» και η Τότεναμ του Ποστέκογλου πανηγύρισε στο ντέρμπι!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Η Γιουνάιτεντ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου και απείλησε για πρώτη φορά με δύο τελικές προσπάθειες του Μάρκους Ράσφορντ. Η πρώτη σταμάτησε στον Φαν ντε Βεν, ενώ η δεύτερη πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βικάριο στο 24΄, έπειτα από απίθανη σέντρα με «ραμπόνα» από τον Μπρούνο Φερνάντες.

Ακολούθησε η «φάση του ματς» στο 27ο λεπτό. Εξαιρετικά εκτελεσμένη κόντρα επίθεση από το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ, τελείωμα της φάσης από τον Γκαρνάτσο και χέρι του Ρομέρο. Ο Αργεντινός στόπερ έκοψε την μπάλα που κατευθυνόταν προς την εστία, ο διαιτητής δεν καταλόγισε κάτι και ο VAR εξέταση τη στιγμή για να δώσει… κόρνερ.

Από εκεί και μετά, η Τότεναμ βρήκε την ευκαιρία για να πάρει τα ηνία του ματς, αφού πρώτα στάθηκε τυχερή, όταν ο Μπρούνο Φερνάντες απώλεσε μία τεράστια ευκαιρία στο 30’ από πλεονεκτική θέση, κατέγραψε δύο δοκάρια σε μία φάση.

Πρώτα, το σουτ του Πέδρο Πόρο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ονάνα, για να έρθει ο Σαρ στο 44’, στην εξέλιξη της φάσης, να γυρίσει την μπάλα, αυτή να αλλάξει πορεία, βρίσκοντας πάνω στον Σο, και να καταλήξει και πάλι στη δοκό.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και έπειτα από ένα «πλούσιο» σε καλές στιγμές πρώτο ημίχρονο, ήρθε το πρώτο γκολ της συνάντησης, με τον Σαρ να κερδίζει τον Ονάνα στο 49’, έπειτα από ωραία προσπάθεια του αμαρκάριστου Κουλουσέφσκι.

Ένα λεπτό μετά, ήρθε η ώρα της Γιουνάιτεντ να σταθεί άτυχη, με το σουτ του Άντονι να καταλήγει στο δοκάρι και να στερεί από τον Βραζιλιάνο το πρώτο του γκολ στη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, η Τότεναμ έμοιαζε να έχει πιο πολλές δυνάμεις και έναν εκπληκτικό Μπισούμα στο κέντρο, στο – πιθανώς – καλύτερό του ματς, με τη φανέλα της. Από δική του προσπάθεια ξεκίνησε το 2-0, ο Πέρισιτς είδε τον Ντέιβις, αυτός βρήκε ελάχιστα τη μπάλα, με τον Μαρτίνες να της αλλάζει πορεία και το δεύτερο γκολ για τους Λονδρέζους ήταν γεγονός.

Κάπως έτσι, το τρίποντο «κλείδωσε» και ο Άγγελος Ποστέκογλου πανηγυρίζει για πρώτη φορά σε επίπεδο Premier League, την στιγμή που ο Έρικ Τεν Χαγκ, για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική περίοδο, δεν καταφέρει να φύγει με βαθμό ή… βαθμούς, από το «σπίτι» της Τότεναμ!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.