Η μαρτυρία – «κλειδί» φίλου του Μιχάλη Κατσούρη: «Τον χτυπούσαν με ρόπαλα και κάποιος τον μαχαίρωσε»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εύρεση του δολοφόνου του Μιχάλη Κατσούρη, που έπεσε νεκρός έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το μοιραίο βράδυ της 7ης Αυγούστου.

Μια νέα μαρτυρία – «κλειδί», όπως την χαρακτηρίζουν οι αρχές, προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και έρχεται να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το γεγονός που βύθισε σε πένθος την χώρα.

Εκείνο το βράδυ εκείνος και ο Μιχάλης έτρεχαν για να ξεφύγουν από τους Κροάτες χούλιγκαν. Το αρχικό του όνομα ξεκινά από Α και είναι οργανωμένος οπαδός της ΑΕΚ. Εκείνα τα κρίσιμα λεπτά βρίσκεται δίπλα στο Μιχάλη, φοράει μια κόκκινη μπλούζα και ένα κράνος. Είχε πάει ο ίδιος αυτοβούλως στην ανακρίτρια, προκειμένου να καταθέσει.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως έχει τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά και πως τους επιτέθηκαν. Δεν γνώριζαν πως υπήρχαν Κροάτες στην περιοχή και τους είδαν ξαφνικά. Επισημαίνει πως το σημείο όπου έγινε η δολοφονία είναι τυφλό, καθώς δεν υπάρχουν κάμερες και δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον δράστη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.