Παρί: Το “πόκερ” για τον Εμπαπέ ξεκίνησε, ποιες ομάδες είναι στο κατόπι του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν ακολούθησε την αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν στην Ιαπωνία (από 22 Ιουλίου μέχρι 1 Αυγούστου) και έμεινε στη Γαλλία για να προπονείται με τους “κομμένους” από τη στιγμή που δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Παρί.

Το “πόκερ” για τον Γάλλο σούπερ σταρ έχει ήδη ξεκινήσει. Όπως αναφέρει το Athletic, οι Παριζιάνοι είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν για το ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ. Μία ομάδα έχει το προβάδισμα.

Σύμφωνα με την Marca, εάν ο Εμπαπέ φύγει από το Παρίσι φέρεται να έχει αποφασίσει να μετακομίσει στη Ρεάλ. Μάλιστα στην Παρί είναι πεπεισμένοι ότι ήδη τα έχει βρει με τους μερένγκες για το καλοκαίρι του 2024. Η βασίλισσα δεν έχει κάνει ακόμη κίνηση και ούτε έχει την πρόθεση να το κάνει, καθώς ο χρόνος είναι με το μέρος της.

Οι Σαουδάραβες και οι Άγγλοι
Το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως στα γραφεία της Παρί αναμένουν μία μεγάλη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα την Αλ Χιλάλ, την οποία οι Παριζιάνοι δεν θα έχουν πρόβλημα να αποδεχθούν. Για την ακρίβεια, οι Γάλλοι δεν αναμένεται να ασκήσουν βέτο, ακόμη και για πρόταση της Ρεάλ.

Από την Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στο στόχαστρό της τον Εμπαπέ, ενώ ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει και από την Τότεναμ. Όσον αφορά στην Τσέλσι, οι μπλε παρακολουθούνται από την UEFA και έτσι τα… νούμερα δεν βγαίνουν.

Στην Ιταλία μοναδική πιθανή επιλογή είναι αυτή της Μίλαν. Οι ροσονέρι δεν έχουν καταθέσει ακόμη πρόταση και αν το κάνουν, δύσκολα θα “ματσάρουν” αυτά που θα προσφέρουν οι Άγγλοι.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.