Παρί: Η αποφασισμένη Ρεάλ θα δώσει τα 200 εκατ. ευρώ για τον Εμπαπέ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο χρόνος κυλάει κι η Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθεί να πιέσει τον Κιλιάν Εμπαπέ είτε να ανανεώσει, είτε να φύγει το καλοκαίρι. Οι θέσεις του συλλόγου είναι ξεκάθαρες, κάτι που τόνισε για ακόμα μια φορά κι ο Νασέρ αλ Κελαϊφί

Ο Εμπαπέ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, το οποίο διεμήνυσε ότι θα εξαντλήσει, αλλά δεν θα ενεργοποιήσει τον όρο της επέκτασης της τρέχουσας συμφωνίας μέχρι το 2025.

Η Παρί δεν είναι αντίθετη με το να χάσει το μεγάλο αστέρι της, αλλά μόνο με μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι ή τον Ιανουάριο και στην τιμή που θα ορίσει, η οποία ανέρχεται στα 200 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή της εκπομπής Chiringuito, Χοσέπ Πεδρερόλ, η Ρεάλ που είχε ήδη συμφωνήσει με τον 24χρονο σταρ για την άφιξή του στην ομάδα το 2014, είναι έτοιμη να δώσει στους πρωταθλητές Γαλλίας το ποσό που ζητούν.

Μάλιστα, θυμίζουμε ότι οι προσφορές που οι “μερένγκες” είχαν καταθέσει το περασμένο καλοκαίρι στην Παρί για τον Εμπαπέ είχαν ξεκινήσει από 160 εκατ. ευρώ κι είχαν φτάσει μέχρι και τα 200 εκατ. ευρώ, χωρίς ωστόσο να δελεάζουν τους Γάλλους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.