Ολυμπιακός μεταγραφές: Μια ανάσα από τον Βιθέντε Ιμπόρα, λεπτομέρειες για το οριστικό deal

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κάτι παραπάνω από προχωρημένη είναι η υπόθεση του Βιθέντε Ιμπόρα για τον Ολυμπιακό. Ο 35χρονος μέσος της Βιγιαρεάλ, που έπαιξε φέτος δανεικός στη Λεβάντε, είναι μια ανάσα από τους ερυθρόλευκους και απομένουν λεπτομέρειες για το οριστικό deal και την ανακοίνωσή του.

Είναι ο εκλεκτός του αθλητικού διευθυντή των Πειραιωτών, Αντόνιο Κορδόν, αλλά και του προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με τον Ολυμπιακό να κινείται υπό άκρα μυστικότητα και να τελειώνει ουσιαστικά τη μεταγραφή του.

Εφόσον κλείσει και τυπικά το θέμα της απόκτησής του, θα ταξιδέψει στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην αποστολή για την προετοιμασία.

Ο παίκτης πρέπει να θεωρείται ουσιαστικά κλεισμένος και θα αποτελέσει το πρώτο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο 35χρονος (σ.σ. 16 Ιανουαρίου 1988) Ισπανός μέσος έχει μια πλούσια θητεία στη La Liga με τις φανέλες των Λεβέντε, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ ενώ αγωνίστηκε και για τρία χρόνια στην Premier League με τη φανέλα της Λέστερ.

Το δημοσίευμα του “relevo” που αποκάλυψε το θέμα, αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Ιμπόρα έμεινε εκτός πλάνων από την Λεβάντε από τη στιγμή που δεν κατάφερε να ανάβει στη La Liga λόγω των υψηλών απολαβών του ενώ στη Βιγιαρεάλ με την οποία είχε συμβόλαιο έως το 2024 δεν υπολογίζεται. Για αυτό και τις τελευταίες μέρες διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακό την ένταξή του στο σύλλογο.

Τόσο το γεγονός πως είναι Ισπανός όσο και η πλούσια καριέρα στην πατρίδα του φυσικά κάνει τον Ιμπόρα έναν παίκτη ιδιαίτερα γνωστό τόσο στον Μαρτίνεθ όσο και στον Κορδόν, οι οποίοι φυσικά και γνωρίζουν τα πάντα για τον Ισπανό ποδοσφαριστή που μπορεί να παίξει τόσο στο “6” όσο και στο “8”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.