Εθνική πόλο ανδρών: Κατέλαβε την 5η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η εθνική πόλο των ανδρών πήρε την 5η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, νικώντας τη Ρουμανία, ενώ η 15 χρονη Μαρία Στρατουδάκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στην άρση βαρών.

Παίζοντας καταπληκτικά στο δεύτερο ημίχρονο, η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών επικράτησε 11-8 της Ρουμανίας και κατέλαβε την 5η θέση στην Τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Λος Άντζελες.

Η Ελλάδα βρέθηκε να χάνει με 5-2 στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο διόρθωσε τις αδυναμίες της και με πρωταγωνιστή τον Γεννηδουνιά έγειρε την πλάστιγγα και έκρινε την αναμέτρηση.

«Η 5η θέση δεν ήταν αυτή που στοχεύαμε. Θέλαμε να είμαστε στα μετάλλια και στον τελικό. Ωστόσο το πρώτο παιχνίδι με την Ουγγαρία δεν πήγε όπως θέλαμε», δήλωσε ο πολίστας, Κωνσταντίνος Γεννηδούνιας.

Την κορυφή στην κατηγορία των 49 κιλών της άρσης βαρών κατέκτησε η φοβερή Μαρία Στρατουδάκη, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων που διεξάγεται στη Μολδαβία. Η 15χρονη Κρητικιά πρωταθλήτρια κρέμασε στο στήθος της τρία χρυσά μετάλλια, κάνοντας ισάριθμα ρεκόρ σε αρασέ με 70 κιλά, επολέ ζετέ με 90 και σύνολο με 160 κιλά.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο Diamond League της Στοκχόλμης κατά τη διάρκεια της κούρσας των 400μ. με εμπόδια.

Ακτιβιστές κρατώντας πανό, έκατσαν μπροστά από τον τερματισμό με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν πρόβλημα στους αγωνιζόμενους. Πλην του νικητή, όλοι οι υπόλοιποι αθλητές αναγκάστηκαν να κόψουν το ρυθμό τους για να αποφύγουν τους διαδηλωτές, συμπαρασύροντας τα πανό.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.