ΑΕΚ μεταγραφές: Οι Μεξικανοί θεωρούν σίγουρη τη μεταγραφή του Πισάρο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι Μεξικανοί θεωρούν σίγουρη τη μεταγραφή του Ροντόλφο Πισάρο στην ΑΕΚ και μάλιστα… έντυσαν στα κιτρινόμαυρα τον ποδοσφαιριστή της Ίντερ Μαϊάμι.

“Δεν έκλεισε ακόμα, αλλά έκλεισε”, αναφέρει χαρακτηριστικά στο Twitter το “Kery News” που είχε ασχοληθεί εκτενώς και με την υπόθεση της μεταγραφής του Ορμπελίν Πινέδα.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του SPORT24, με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο τουλάχιστον δύο ετών (που μπορεί να είναι και τριετές) αντί ετήσιας αμοιβής που θα ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ, σύμφωνα δε με άλλες πηγές, ίσως οι αποδοχές του να κυμαίνονταν στα επίπεδα των Βίντα και Πινέδα (1,2-1,3 εκατ. ευρώ).

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά τα επόμενα 24ωρα, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός θα μείνει ελεύθερος, θα υπογράψει στην ΑΕΚ και θα γίνει ο 7ος μη κοινοτικός ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της Ένωσης.

Υπάρχουν ήδη οι δύο Ιρανοί (Μοχαμάντι και Χατζισαφί), ο Λιβάι Γκαρσία (Τρίνινταντ και Τομπάγκο), ο Σέρχιο Αραούχο (Αργεντινή), ο Ζίνι (Αγκόλα) και ο Πινέδα (Μεξικό).

Μικρό το κακό θα πει κάποιος, από τη στιγμή που κάθε ομάδα μπορεί να έχει στην αποστολή της έως πέντε μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές.

Έχοντας δύο αριστερούς μπακ από το Ιράν, ο ένας θα μένει εκτός και στον πάγκο θα υπάρχει η κάλυψη από τον Σταύρο Πήλιο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.