Τους παρέδωσε 20.000 ευρώ σε πλαστικές σακούλες για να «σώσει» τη ζωή της κόρης του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έβαλε σε δύο πλαστικές σακούλες είκοσι χιλιάδες ευρώ για να σώσει τη ζωή της κόρης του. Τόσο κόστισε η απάτη σε έναν ηλικιωμένο στην Τήνο καθώς «αετονύχηδες» κατάφεραν να τον εξαπατήσουν λέγοντάς του στο τηλέφωνο ότι η κόρη του είχε ένα ατύχημα και θα χρειαστεί να γίνει χειρουργείο.

Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ο 87χρονος άκουγε τον «γιατρό» να του λέει ότι είναι μια πολύ σοβαρή επέμβαση και θα κόστιζε 80 χιλιάδες ευρώ! Ο ηλικιωμένος φέρεται να του είπε ότι «δεν είχε εκείνη την στιγμή ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό και ότι μπορεί του δώσει άμεσα μόνο 10.000 ευρώ».

Ο… «γιατρός» δέχτηκε και του είπε ότι θα στείλει ένα άτομο ώστε να τα παραλάβει. Λίγη ώρα αργότερα έξω από το σπίτι του ανυποψίαστου αλλά και ταραγμένου 87χρονου έφτασε ένα άτομο ηλικίας γύρω στα 30 μελαχρινός, με μαύρα ρούχα μετρίου αναστήματος και βάρους, πήρε τα χρήματα και αποχώρησε χωρίς να πει ούτε κουβέντα. Όμως η απάτη είχε και συνέχεια…

Ύστερα από λίγο οι απατεώνες ξαναπήραν τηλέφωνο τον 87χρονο και του ζήτησαν άλλες δέκα χιλιάδες ευρώ. Εκείνος έβαλε τα χρήματα σε μία σακούλα και το ίδιο άτομο, «συνεργάτης» του «γιατρού», τα πήρε και εξαφανίστηκε.

Η συνέχεια αποκάλυψε την απάτη. Η κόρη του ηλικιωμένου, που έχαιρε άκρας υγείας, μίλησε με τον πατέρα της και εκείνος της εξιστόρησε τι είχε συμβεί.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.