Πάτρα – ΠΑΣΟΚ: Αιχμές Μαρίνου Σκανδάμη κατά «συντρόφων» ότι στηρίζουν το Φαρμάκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το άρθρο του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα και τομεάρχη προστασίας του πολίτη του κόμματος (δημοσιεύεται στην στήλη ΓΝΩΜΕΣ), όπου βάλει ευθέως κατά στελεχών του κόμματος στην περιοχή.

Ο Μαρίνος Σκανδάμης μιλά ανοιχτά για πρωτοκλασάτα στελέχη της περιοχής με ρόλο στα κεντρικά όργανα του κόμματος, αλλά και στελέχη της Νομαρχιακής Αχαΐας, που στηρίζουν τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη!

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στο κείμενό του αφήνει αιχμές για “υπόγειες διαδρομές”, σημειώνοντας πως “έχουν βαθιά στρατηγική σχέση πολιτικής συνδιαλλαγής με τον κ. Φαρμάκη, σχέση δηλαδή που ξεκίνησε στις εκλογές του 2019 και είναι ακόμη ισχυρότερη τώρα”, γεγονός που όπως υποστηρίζει θα είναι υποκριτικό , κάτω από αυτές τις συνθήκες να μιλά κάποιος για ελπιδοφόρα προοπτική περιφερειακής καθόδου του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Σκανδάμης δεν αναφέρεται απλά σε μια συνδιαλλαγή , αλλά σε μια πολιτική τακτική “ο κ. Λοβέρδος αποχώρησε από το κόμμα, όχι όμως και αυτοί που με κεντρική ανοχή ( ; ) χρησιμοποιούν τοπικά τις ίδιες πολιτικές πρακτικές” τονίζει.

Είναι βέβαιο πως η κίνηση του στελέχους του ΠΑΣΟΚ δεν είναι τυχαία, ούτες ο χρόνος που επιλέγη. Δεδομένου ότι τις τελευταίες ημέρες διακινείται η πληροφορία στα δημοσιογραφικά γραφεία και έχουν δημοσιευθεί και σχετικά ρεπορτάζ για την ενδεχόμενη κάθοδο του Μαρίνου Σκανδάμη ως επικεφαλής συνδυασμού για την περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας.

Οταν λοιπόν γίνεται αναφορά για “Πήλιους Γούσηδες” μέσα στο κόμμα διαφαίνεται πως το πρόβλημα που υπάρχει θα προκαλέσει εσωτερικές αναταράξεις με άγνωστα αποτελέσματα. Ενώ ενδιαφέρον θα έχουν και οι απαντήσεις που θα δοθούν από όσους “φωτογραφίζει” με το άρθρο του ο Μαρίνος Σκανδάμης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.