Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο δάσκαλος Γιώργος Κουτρουμάνης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έφυγε από τη ζωή ο δάσκαλος Γιώργος Κουτρουμάνης όπως γνωστοποίησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας. Μάλιστα ο Νίκος Θεοδωρόπουλος προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση, στο facebook, καθώς τον είχε και ο ίδιος δάσκαλο.

Αναλυτικά αναφέρει:

Έφυγε σήμερα από κοντά μας ο καλός συνάδελφος Γιώργος Κουτρουμάνης.
Προσωπικά είχα την τύχη να τον έχω δάσκαλό μου στο 8ο Δημοτικό Σχολείο .Επίσης είχα την τύχη να τον έχω γείτονά μου στην οδό Σμύρνης και Πριγκηποννήσων . Ήμασταν οικογενειακοί φίλοι.Με τα παιδιά του κάνουμε παρέα από πολύ μικροί και ειδικά με τον Αντρέα είμαστε πολύ φίλοι ,μεγαλώσαμε καθημερινά μαζί. Είμαι πολύ στεναχωρημένος σήμερα όταν έμαθα ότι έφυγε.
Εκπληκτικός άνθρωπος. Φοβερός παιδαγωγός .Εξαιρετικός και σα διευθυντής σχολείων. Οργανωτικός,μεθοδικός μεταμόρφωσε πολλά σχολεία. Εβαλε σειρά που λέμε. Έκανε τη δουλειά του με σοβαρότητα αλλά και με ευγένεια. Έπλαθε χαρακτήρες και ανθρώπους στην τάξη.Σε έκανε να καταλάβεις γιατί και πως πρέπει να είσαι σωστός πολίτης στην κοινωνία αλλά και στον διπλανό σου. Βοηθούσε όμως και τους συναδέλφους με το παράδειγμά του για το πως πρέπει να είναι η διοίκηση.
Εξαιρετικός επίσης και ως σύζυγος αλλά και ως πατέρας. Ακόμα και σήμερα και μετά τα προβλήματα υγείας που είχε με καλούσε πάρα πολλές φορές στο τηλ και μου μιλούσε συνέχεια με αγωνία για τον Αντρέα τη Μάρια και τη Μαρία τη συναδέλφισσά μας. Μου μιλούσε με τέτοια ευγένεια λες και ήμουν εγώ ο μεγάλος και αυτός ο μικρός. Πριν δυο μήνες περίπου μιλήσαμε για τελευταία φορά .Με πήρε για να πω στην μητέρα μου που την είδε στο δρόμο και έφυγε βιαστικά μη τον παρεξηγήσει ότι δεν της μίλησε αρκετά.
Τέτοιος άνθρωπος ήταν. Ο ορισμός του τζέντλεμαν.Πραγματικός κύριος,λεβέντης.
Κα Χριστίνα ,Αντρέα μου,Μαρία θερμά συλλυπητήρια. Να είστε υπερήφανοι για τον κ.Γιώργο γιατί όπου πέρασε άφησε την καλή μαρτυρία και σημαντικό αποτύπωμα.Είμαστε υπερήφανοι για τον κ.Γιώργο ο οποίος θα αναπαυθεί πλέον μαζί με τους δικαίους.
Λένε και έτσι είναι ότι από τους δασκάλους μας κληρονομούμε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά τους. Εύχομαι να μου έχει δώσει ο θεός έστω και ελάχιστα από τα τόσα πολλά χαρακτηριστικά και τις αξίες που είχε ένας τόσο καλός και δίκαιος άνθρωπος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.