Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Κάλεσμα για συγκρότηση ομάδων πυρασφάλειας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας:

Οι εργαζόμενοι μαζί με τα σωματεία τους να συμβάλλουν με όλους τους τρόπους στην προστασία των δασών και της λαϊκής περιουσίας.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας καλεί όλα τα σωματεία, τους εργαζομένους και το λαό της Πάτρας να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση και ετοιμότητα, να αναλάβουν τώρα πρωτοβουλία, για την προστασία του φυσικού πλούτου και της λαϊκής περιουσίας, μαζί με την άμεση διεκδίκηση μέτρων πρόληψης και πυροπροστασίας.

Οι τελευταίες μεγάλες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε όλη τη χώρα επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά ότι ο λαός έχει αφεθεί στο έλεος των φυσικών καταστροφών. Το μόνο επιχειρησιακό σχέδιο που έχει η κυβέρνηση είναι το «τρεχάτε να σωθείτε». Αυτές τις ώρες και λόγο των άσχημων καιρικών συνθηκών, οι εργαζόμενοι και ο Πατραϊκός λαός είναι ανάγκη να συμβάλουν με όλους τους τρόπους ώστε να περιφρουρηθούν και να προστατευτούν οι δασικές εκτάσεις και τα άλση της περιοχής μας, η λαϊκή περιουσία και πάνω από όλα να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες  ζωές  σε περίπτωση πυρκαγιών στην περιοχή μας.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τα σωματεία της πόλης μας να συγκροτήσουν ομάδες πυρασφάλειας, να συνδράμουν τις δυνάμεις που όλο αυτό το διάστημα περιφρουρούν τα δάση, να πλαισιώσουν τις ομάδες πυροπροστασίας και κατάσβεσης που έχει συγκροτήσει η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και οι οποίες βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα.

Οι ομάδες πυροπροστασίας και πυρόσβεσης που έχει συγκροτήσει το ΕΚ Πάτρας με τη συμμετοχή συνδικαλιστών και εργαζομένων από σωματεία θα βρεθεί ξανά στην πρώτη γραμμή όπως έγινε και τα προηγούμενα χρόνια στην προστασία των δασών αλλά και στις μεγάλες φωτιές στην περιοχή μας όπου ρίχτηκαν στη μάχη νύχτα και μέρα για την κατάσβεσή τους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.