Δυτική Ελλάδα – Αστυνομικό Δελτίο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Σύλληψη ημεδαπής για παραβίαση της νομοθεσίας για τον αιγιαλό και την παραλία

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μια ημεδαπή, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε έλεγχο που διενεργήθηκε από μεικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από την Κτηματική Υπηρεσία Αχαΐας, το Γ΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, διαπιστώθηκε ότι είχε τοποθετήσει σε κοινόχρηστο χώρο αιγιαλού τραπεζοκαθίσματα, ομπρέλες και μεταλλική κατασκευή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Λευκοχώρι Ηλείας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι την ίδια ημέρα τα ξημερώματα, εισήλθε σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και αφαίρεσε μια κεντρική μονάδα υπολογιστή.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Μικτής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 28 μηνών.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Ανδραβίδα από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1,4 γραμμάρια κοκαΐνης,
7,3 γραμμάρια κάνναβης,
29 ναρκωτικά – φαρμακευτικά δισκία.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.