Εύβοια: Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες στο Μηλάκι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μάχη με το χρόνο, ούτως ώστε να περιορίσουν τη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Μηλάκι Ευβοίας, κοντά στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, δίνουν οι πυροσβέστες. Δεν απειλούνται κατοικίες, αλλά η κινητοποίηση των Αρχών είναι μεγάλη.

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή Μηλάκι, στην Εύβοια, καθώς μαίνεται πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης. Η νύχτα αναμένεται να είναι δύσκολη, με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να την περιορίσουν.

Η φωτιά καίει δασική έκταση, πίσω από το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, ωστόσο δεν απειλείται -προς το παρόν- σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Τα τελευταία λεπτά, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν αυξηθεί. Πιο συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν, πλέον, 82 πυροσβέστες με 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 24 οχήματα. Από αέρος, δε, επιχείρησε νωρίτερα ένα αεροσκάφος.

Επίσης, στην κατάσβεση συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και του εργοστασίου της ΔΕΗ, ενώ έχουν καταφτάσει ενισχύσεις από τη Χαλκίδα.

Στο σημείο βρίσκεται ο αντιδήμαρχος Αλιβερίου Νίκος Μπαράκος και ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Νίκος Μαστροκώστας, ενώ προς το σημείο κατευθύνεται και ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο δίνουν μάχη προκειμένου να την περιορίσουν έτσι ώστε να μην απειλήσει κατοικημένη περιοχή.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.