Ανακοινώνονται μέτρα για τον καύσωνα – Διυπουργική αύριο στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συναγερμός έχει σημάνει για τον επερχόμενο 6ήμερο καύσωνα στην κυβέρνηση, η οποία ετοιμάζεται να ανακοινώσει έκτακτα μέτρα. Μάλιστα, αύριο, Τρίτη (11.07.23) στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί διυπουργική σύσκεψη στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Ειδικότερα, ερωτηθείς για το κύμα καύσωνα, που αναμένεται να πλήξει τη χώρα από την προσεχή Τετάρτη (12.07.23), ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τη Δευτέρα (10.07.23) γνωστοποίησε ότι θα ανακοινωθούν έκτακτα μέτρα μετά τη σημερινή σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας για την προστασία των εργαζομένων, ενώ αύριο συγκαλείται Διυπουργική.

«Παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή την εξέλιξη του καιρού και θα υπάρξουν ανακοινώσεις και μετά την αυριανή σύσκεψη», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Σημειώνεται πως το μεσημέρι της Δευτέρας η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία «Cleon» που φέρνει καυτές θερμοκρασίες έως και 43 βαθμούς Κελσίου.

Με βάση το έκτακτο δελτίο, ο υδράργυρος θα ανέβει επικίνδυνα από την Τετάρτη και αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση από την ερχόμενη Κυριακή.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.