Δημοτικό Θερινό Θέατρο Πάτρας: Συνθέσεις σε ιδιαίτερα μουσικούς δρόμους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνθέσεις οι οποίες κινούνται σε ιδιαίτερα μουσικούς δρόμους θα απολαύσει το κοινό που θα βρεθεί στις 9.30 το βράδυ την Πέμπτη 6 Ιουλίου, στο Δημοτικό Θερινό Θέατρο της Πάτρας.

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου το Διεθνές Φεστιβάλ τοιυ Δήμου Πατρέων, φιλοξενεί μία σπουδαία συναυλία  με τους «DanubiaSoloists» από τη Βιέννη να συμπράττουν με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου.

Σολίστ στη συναυλία – που θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 το βράδυ την Πέμπτη 6 Ιουλίου στο Δημοτικό Θερινό Θέατρο της Πάτρας  – είναι η σπουδαία τσελίστα CristinaBazili. Την μουσική διεύθυνση έχουν οι LucaPelanda και Πελοπίδας Μαυρόπουλος.

Το κοινό θα απολαύσει συνθέσεις που κινούνται σειδιαίτερα μουσικά «μονοπάτια».

Η συναυλία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την πρεσβεία της Αυστρίας στο πλαίσιοτου Greek AustrianMusicSummer. Αντιπροσωπεία από την πρεσβεία της Αυστρίας στη χώρα μας θα παραβρεθεί στην εκδήλωση.

“DanubiaSoloists“

Οι “DanubiaSoloists“ είναι ένα σύνολο από μουσικούς – καθηγητές ωδείων της παραδουνάβιας περιοχής της Κάτω Αυστρίας.

Το φετινό project τους είναιαφιερωμένο στον μεγάλο αυστριακόπιανίστα και συνθέτη κλασικήςκαι jazz μουσικής, FriedrichGulda.

Το κοντσέρτο για βιολοντσέλο και ορχήστρα πνευστών που παρουσιάζουνσυνδυάζει κλασική και jazz μουσική με παραδοσιακά μοτίβα από το ρεπερτόριομπάντας πνευστών.

Σολίστ στο βιολοντσέλο είναι η CristinaBasili.

Τη συναυλία επενδύει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου συμπράττοντας μετους Αυστριακούς μουσικούς σε έργα κλασικής μουσικής αλλά και έργα Ελλήνωνσυνθετών (Θεοδωράκης, Χατζιδάκης).

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου

Με μισό αιώνα και πλέον συνεχή παρουσία και μουσική γενικότερα δράση, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου αποτελεί ένα πολιτιστικό θερμοκήπιο του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και με διακρινόμενη πολυσήμαντη καλλιτεχνική παρουσία εκτός των ορίων του. Τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου από το 2010 διευθύνει ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος.

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10.00€, φοιτητών 7.00€ ομαδικό άνω των 20 ατόμων 5.00€

Σημεία προπώλησης: -Ταμείο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΠΑΤΡΑΣ, 2610.273.613, -Δισκοπωλείο JOE RECORDS, (Καραϊσκάκη 134, Πάτρα, τηλ. 2610.620.673), – Βιβλιοπωλείο ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ (Κορίνθου 274, Πάτρα, τηλ. 2610.273.287)

Ηλεκτρονική διάθεση από την πλατφόρμα ticketservice

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.