Ολυμπιακός: Προ των πυλών ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, απομένουν λεπτομέρειες για το deal

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πλησιάζει η ώρα της κρίσης για τον νέο προπονητή στον Ολυμπιακό. Πλέον η κλεψύδρα έχει αδειάσει αρκετά καθώς την προσεχή εβδομάδα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο και είναι πια θέμα χρόνου η συμφωνία και η ανακοίνωση του καινούργιου τεχνικού.

Πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως απομένουν λεπτομέρειες για τη συμφωνία με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αν και κρατούν ανοιχτό ένα παραθυράκι πρωτίστως για τον Άντονι Ιραόλα και δευτερευόντως για τον Ζόρντι Κρόιφ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ελεύθερος εδώ και δύο μήνες, έχει μιλήσει αρκετές φορές με τον Αντόνιο Κορδόν και, σύμφωνα με πληροφορίες, απομένουν τα διαδικαστικά και να ρυθμιστούν ορισμένοι όροι του συμβολαίου του.

Ο 42χρονος τεχνικός δέχτηκε κρούσεις από την Θέλτα και την Ράγιο Βαγιεκάνο τις τελευταίες ημέρες, αλλά στο Βίγκο εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός κερδίζει την κούρσα και πως είναι ότι θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές.

Όσο όμως δεν υπάρχουν υπογραφές και ανακοινώσεις, είναι λογικό και επόμενο να σκέφτεται κάποιος ότι ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων περιμένει και κάτι άλλο τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Ο Ιραόλα έχει στο περίμενε αρκετές ομάδες, ενώ οι συμπατριώτες του τον εμφάνισαν ως έναν εκ των υποψηφίων για τον πάγκο της εθνικής Ισπανίας, ως διάδοχο του Λουίς ντε λα Φουέντε, αν και στην παρούσα φάση δεν μοιάζει πιθανό. Όσο για τον Ζόρντι Κρόιφ δεν έχει ακουστεί κάποια ομάδα που να τον διεκδικεί μετά την αποχώρησή του από τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα, υπήρξε έντονη φημολογία πάλι για τον Μαρθελίνο, παρόλο που ο 58χρονος προπονητής έχει υψηλό κασέ, έχει αρνηθεί δύο φορές τις προσφορές των ερυθρόλευκων και περιμένει προτάσεις από την πατρίδα του.

Επιπλέον, ο Χαβιέρ Καγέχα, ο οποίος επίσης έχει συνεργαστεί με τον Κορδόν και συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό, ολοκληρώνει το Σάββατο (17/6) τις υποχρεώσεις του με τη Λεβάντε για τη σεζόν με τον αγώνα μπαράζ με αντίπαλο την Αλαβές.

Φαβορί πάντως αυτή τη στιγμή για τον πάγκο του Ολυμπιακού είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να έρθει τα προσεχή εικοσιτετράωρα στην Ελλάδα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.