Ολυμπιακός: Η απονομή του πρωταθλήματος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία φαντασμαγορική φιέστα στήθηκε στο ΣΕΦ το βράδυ του Σαββάτου (17/6). Δείτε το VIDEO με την απονομή του τροπαίου του πρωταθλήματος Ελλάδας στον Ολυμπιακό.

Οι πυρσοί άναψαν, τα ερυθρόλευκα κομφετί γέμισαν το παρκέ και ένας ένας οι παίκτες των ερυθρολεύκων πήραν το τρόπαιο.

Ο Αργύρης Καμπούρης ήταν εκείνος που παρέδωσε το τρόπαιο του πρωταθλήματος Ελλάδας στα χέρια του αρχηγού του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου.

Το ΣΕΦ μάλιστα, σείστηκε κατά την είσοδο του MVP της σεζόν, Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος έχει αγαπηθεί από τους οπαδούς των ερυθρόλευκων, κάτι που αποδείχθηκε και στη φιέστα.

Ο Βεζένκοβ άκουσε για ακόμα μία φορά τον κόσμο να του ζητάει να μείνει στην Ελλάδα και να κλείσει τα αυτιά του στις Σειρήνες του NBA, να γυρίσει δηλαδή την πλάτη στους Κινγκς που τις επόμενες εβδομάδες, αν όχι τις επόμενες ημέρες, θα προσπαθήσουν να τον πάρουν στο Σακραμέντο.

Θεαματική ήταν κι η είσοδος του Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ έκανε νεύμα προς τους συμπαίκτες του “εγώ, εδώ” πριν βγει στο Στάδιο Ειρήνη και Φιλίας και γνωρίσει την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας του Πειραιά.

Από τη μεριά του, ο αρχηγός των ερυθρολεύκων, Κώστας Παπανικολάου, απευθυνόμενος προς τους φίλους της ομάδας δήλωσε ότι είναι η βενζίνη και χωρίς αυτούς ο Ολυμπιακός δεν θα πετυχαίνε τίποτα.

Μαγικές εικόνες χάρισε κι ο Αϊζέια Κάναν, που πήρε ένα καπνογόνο, το άναψε και έκανε τον γύρο του θριάμβου μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού.

Στα highlights της βραδιάς είναι φυσικά, η βόμβα που έσκασε, με τους Γιώργο κι Παναγιώτη Αγγελόπουλο να κάνουν τη μεγάλη αποκάλυψη ότι το ΣΕΦ περνάει στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς κι η σπουδαία αντίδραση από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που ζήτησε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να σταματήσει υβριστικό σύνθημα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.