Ζωή Κωνσταντοπούλου για αποχωρήσεις από την Πλεύση Ελευθερίας: «Δεν είχαν ποτέ σχέση με το κόμμα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στις κατηγορίες στελεχών της Πλεύσης Ελευθερίας που έχασαν τις εκλόγιμές τους θέσεις στα ψηφοδέλτια του κόμματος με απόφαση της προέδρου Ζωής Κωνσταντοπούλου, απαντά η ίδια με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι από τον πρώτη στιγμή είχε καταστήσει σαφές ότι θα γίνουν ανακατανομές στα ψηφοδέλτια της δεύτερης Κυριακής και «κανείς δεν εξέφρασε αντίθετη άποψη ούτε διαμαρτυρήθηκε».

Αναφερόμενη στις μέχρι στιγμής αποχωρήσασες τόνισε ότι «τα άτομα που παραπονούνται ή καταγγέλλουν δεν ήταν ποτέ πριν στην Πλεύση Ελευθερίας. Κάποια τα έχω δει 2-3 φορές στη ζωή μου, κάποια καμμία. Ήρθαν με συστάσεις άλλων μελών, που ήδη έχουν μετανιώσει πικρά που τους σύστησαν. Δύο καταγγέλλουσες δεν είχαν καν ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους ούτε εμφανίσθηκαν ποτέ σε οποιαδήποτε δράση, συνέντευξη Τύπου, παρουσίαση υποψηφίων, δεν είχαν ποτέ σχέση με την Πλεύση, τη μία δεν γνωρίζω καθόλου και την έτερη έχω δει 2 φορές. Κι όμως βλέπω αναρτήσεις επίθεσης όχι μόνο σε εμένα, αλλά και σε άλλους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη».

Επίσης καλεί τους αποχωρήσαντες να φύγουν επίσημα από το κόμμα, τονίζοντας: «Για το αν είναι δημοκρατική η Πλεύση Ελευθερίας, χαρακτηριστικό είναι ότι τα άτομα που ”καταγγέλλουν”, εξακολουθούν να παραμένουν σε αυτή τη λίστα επικοινωνίας. Θα τους παρακαλέσω να αποχωρήσουν πλέον, αφού δεν το έχουν κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή. Δεν θα τους διαγράψει κανείς. Στοιχειώδης αξιοπρέπεια και εντιμότητα επιβάλλει να φύγουν έστω τώρα, αφού άλλωστε έχουν δηλώσει (μόνο) στα ΜΜΕ κ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ”αποχωρούν”».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.