Βόλος: Ξυλοδαρμός 38χρονης από τον σύζυγό της – Την έσερνε από τα μαλλιά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στον Βόλο.

Ένας 40χρονος έσυρε από τα μαλλιά, έκλεισε σε αμάξι και χτύπησε την 38χρονη σύζυγό του με αποτέλεσμα να συλληφθεί, να καθίσει στο εδώλιο και να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 1,5 έτους με τριετή αναστολή.

Το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας έγινε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στον Βόλο. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, 38χρονη γυναίκα κατέθεσε ότι ο 40χρονος άνδρας της πήγε στο σπίτι της και όταν αρνήθηκε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, αυτός άρχισε να τη βρίζει και την άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να τη σέρνει μέχρι το αυτοκίνητο, επιβιβάζοντάς την με το ζόρι.

Η γυναίκα από το Βόλο επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα για να φύγει, όμως, εκείνος φέρεται να της έκανε κεφαλοκλείδωμα και να την κράτησε μέσα στο όχημα, ενώ της πήρε το κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι του, σπρώχνοντάς την στο ασανσέρ, όπως είπε, την έσπρωξε και την πέταξε στον καναπέ.

Το επεισόδιο ενδοοικογενεικής βίας είχε και συνέχεια.

Η γυναίκα φέρεται να έκανε τούμπα και όπως έπεσε πίσω χτύπησε στο κεφάλι και στον ώμο, ενώ έσπασε και μια κούπα. Όπως είπε φώναζε συνεχώς βοήθεια, αλλά ο 40χρονος την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει.

Η 76χρονη μητέρα του κατηγορούμενου ισχυρίστηκε πως προχθές από το απόγευμα βρισκόταν στο σπίτι της ο γιος της και η 38χρονη, στις 10 το βράδυ της είπαν ότι θα πάνε στο σπίτι της για να πάρουν κάποια ρούχα. Επέστρεψαν λίγα λεπτά μετά τις 12 και τότε άκουσε στην είσοδο φασαρία. Όπως είπε ο γιος της ανέβασε με το ζόρι την 38χρονη και την έσπρωξε μόνο πάνω στον καναπέ με αποτέλεσμα να πέσει και να σπάσει η κούπα. Επίσης είπε ότι εκείνη τον έβριζε και φώναζε βοήθεια.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία Βόλου, που συνέλαβε τον 40χρονο άνδρα. Ο δράστης του επεισοδίου της ενδοοικογενειακής βίας οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και παράνομη κατακράτηση, κρίθηκε ένοχος για τα τρία πρώτα αδικήματα και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και πέντε μηνών με τριετή αναστολή, ενώ του δόθηκε η δυνατότητα η έφεσή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος κατηγόρησε την πρώην σύντροφό του πως κάνει καθημερινή χρήση ναρκωτικών, επιβεβαιώνοντας τα όσα συνέβησαν.

Ο εισαγγελέας έδρας στην πρότασή του ζήτησε να εκτίσει τους 3 μήνες από τους συνολικά 17 της ποινής του, επειδή αποτελεί κίνδυνο για το κοινωνικό σύνολο, αλλά το Δικαστήριο αποφάσισε να του χορηγηθεί αναστολή για όλη την ποινή.

Το ζευγάρι είχε σχέση για 15 μήνες, χωρίς προβλήματα, αλλά η κατάσταση άλλαξε τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ενώ η 38χρονη υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος την είχε χτυπήσει στο παρελθόν άλλες τέσσερις φορές.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.