Έγκλημα 48χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα: Δεύτερη αυτοψία του ιατροδικαστή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεύτερη αυτοψία στο μαντρί όπου εντοπίστηκε νεκρή η 68χρονη κτηνοτρόφος, πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής το πρωί της Κυριακής ώστε να εξετάσει τον τόπο του εγκλήματος.

Αυτό συνέβη διότι η πρώτη εκτίμηση της Παρασκευής έδειχνε θάνατο από παθολογικά αίτια, ωστόσο η νεκροτομή του Σαββάτου στη σορό της γυναίκας, φανέρωσε τρία με τέσσερα χτυπήματα στον θώρακά της τα οποία προκάλεσαν εσωτερική αιμορραγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τhesstoday.gr, ο ιατροδικαστής της Κομοτηνής που διενήργησε τη νεκροψία μετέβη λίγο πριν τις 11 το πρωί της Κυριακής με περιπολικό της Αστυνομίας στο μαντρί της 68χρονης.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών φαίνεται πως έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντός της, ενώ ανθρωποι που γνώριζαν την 68χρονη κτηνοτρόφο κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα χαμηλών τόνων. Ήταν παντρεμένη χωρίς παιδιά, πολύ αγαπητή στο χωριό της και δεν είχε απασχολήσει ποτέ την τοπική κοινωνία.

Ο Κοινοτάρχης της περιοχής Χρήστος Διαμαντίδης κάνει λόγο για μια ήσυχη γυναίκα, που φρόντιζε πάντα για την οικογένεια της και δεν δημιουργούσε διενέξεις. «Ήταν ήσυχος τύπος, δεν κυκλοφορούσε πολύ, δεν είχε προβλήματα με κανέναν, περνούσε πολύ χρόνο στο ποιμνιοστάσιο της», αναφέρει.

«Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας…»

Οι κάτοικοι του Ποδοχωρίου είναι τρομοκρατημένοι, καθώς υποψιάζονται πως ο δράστης μπορεί να βρίσκεται ανάμεσά τους. «Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίσαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν. Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε», δηλώνει στο Thesstoday.gr κάτοικος του χωριού.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.