Μια μέρα μετά τον τελικό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O πρ. πρόεδρος των εργαομένων στο ΙΚΑ και πολιτευτής το ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα Γιώργος Κυριακόπουλος εμφανώς στεναχωρημένος που οι «πράσινοι» πήραν το πρωτάθλημα, έγραψε στο fb:

ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
Βλέπεις ένα ποδοσφαιριστή σε αγώνες υψηλού επιπέδου που αγωνίστηκε χρόνια σε μια ομάδα να πετυχαίνει γκολ με την νέα του ομάδα εναντίον της παλιάς και να σηκώνει τα χέρια ψηλά, να μην πανηγυρίζει στέλνοντας σ όλους συμπαίκτες κ φιλάθλους, ότι υπάρχει καρδιά ψυχή κ σεβασμός για την ομάδα που σε ανέδειξε.
Βλέπεις από την άλλη τον Κώστα Σλούκα που πράγματι είναι αυτή την στιγμή ο καλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας, να πρωταγωνιστεί μετά από 1 χρόνο στην νέα του ομάδα, σε κάθε μορφή πανηγυρισμού με προκλητικό τρόπο, για να αποδείξει ότι είναι ο κορυφαίος κ σ’ αυτόν οφείλονται όλα.
Ακυρώνει τους συμπαίκτες του κ υμνεί μόνο πρόεδρο(αγκαλιές) κ προπονητή(φιλιά συνέντευξη τύπου).
Ο ένας του έδωσε τα χρήματα ο άλλος είναι αυτός που κέρδισε τον Μπαρτζώκα.
Ζητά να παρευρεθεί στην συνέντευξη τύπου να αμαυρώσει όλα τα χρόνια του στον Ολυμπιακό, αδιαφορώντας ότι πέρα από Προπονητές κ Προέδρους η μεγαλύτερη αγάπη είναι του κόσμου σε μια ομάδα.
Και αυτούς τους φιλάθλους που τον αγάπησαν, τον ύμνησαν, τον στήριξαν τόσα χρόνια, τους θεωρεί ανύπαρκτους επειδή φέρθηκαν οπαδικα στο πρόσωπο του κ στον Ολυμπιακό κ στον μεγάλο αντίπαλο Παναθηναϊκό.
Έγινε οπαδός του Παναθηναϊκού ο Κώστας Σλούκας???
ΟΧΙ ΠΟΤΕ!!!! ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ ΠΟΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΦΟΡΆΕΙ.
Δεν θα μείνει στην ιστορία καμμιάς ομάδας όπως ο Σπανούλης ο Διαμαντίδης.
Γιατί πέρα από την τεράστια αξία αυτών των αθλητών, είχαν επίπεδο συμπεριφορά αξίες ιδανικά σ’ ένα επαγγελματικό άθλημα κ δεν προκάλεσαν ποτέ!!
ΤΕΛΟΣ Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για την κατάκτηση κ των δύο τίτλων Ευρώπη κ Ελλάδα.
Ήταν πιο πλήρης ομάδα κ είχε ένα ΝΑΝ που πήρε μέσα από τα χέρια μας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ: Συνεχίζουμε μ αυτούς που δηλώνουν ζουν αγαπούν τον Ολυμπιακό Αγγελόπουλους Μπαρτζώκα και ότι θέλει ας γίνει.Τουλαχιστον δεν αμαυρώνουν το άθλημα στο γήπεδο στο Instagram στο tik tok, στον διάδρομο γυμναστικής……
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.