Ελεονώρα Μελέτη για υπόθεση Λύτρα – Πολυζωγοπούλου: «Όλη η προσοχή θα έπρεπε να είναι στο θύμα και όχι στον θύτη»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να κάνει τη δική της τοποθέτηση, με αφορμή την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στις Βρυξέλλες, επεσήμανε ότι όλη η προσοχή του κόσμου πρέπει να δοθεί στο θύμα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να ακουστεί η ψυχική ανθεκτικότητα της 37χρονης δικηγόρου.

Πιο συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε στο Instagram: «Για ακόμα μια φορά εστιάζουμε στον θύτη. Τι είπε, πού πήγε, τι έκανε, εάν καταστρέφεται. Ενώ η προσοχή όλη θα έπρεπε να είναι στο θύμα (και στα λοιπά θύματα). Όχι όμως με πρόθεση εύπεπτου κουτσομπολιού, αλλά με ορμή την ενσυναίσθηση. Και να ακουστεί και λίγο η ψυχική ανθεκτικότητα της γυναίκας αυτής.

Γιατί έχει δύναμη. Σαν αυτή που πρέπει να αποκτήσουν και άλλες, που ενώ είναι στη θέση της, συνεχίζουν να “πέφτουν” από τις σκάλες, γιατί δεν έχουν δύναμη να τις ανέβουν και δεν ξέρουν πώς και πού να την αποκτήσουν. Η ψυχική ανθεκτικότητα είναι το μεγαλύτερο όπλο ενάντια σε κάθε μορφή βίας».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.